Van PTT Başmüdürlü'ğünün Düzenlediği Futbol Turnuvası Sona Erdi

Spor 09.07.2023 - 21:34, Güncelleme: 11.07.2023 - 15:57
 

Van PTT Başmüdürlü'ğünün Düzenlediği Futbol Turnuvası Sona Erdi

Van PTT Başmüdürlü'ğü kurumdaki iş yoğunluğunun fazla olması, kurumda çalışanların moral motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberliği sağlayarak kaynaşmayı pekiştirmek için kurum içi turnuvaya sekiz takım ikişerli guruplar halinde puan usulü maçlar oynandı. IŞILTI Halı Sahada oynanan karşılaşmalar oldukça çekişmeli geçti. Işıltı Halı Sahada ışıl ışıl parlayan yıldızlar...

Van PTT Başmüdürlü'ğü kurumdaki iş yoğunluğunun fazla olması, kurumda çalışanların moral motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberliği sağlayarak kaynaşmayı pekiştirmek için kurum içi turnuvaya sekiz takım ikişerli guruplar halinde puan usulü maçlar oynandı.  Her guruptan iki takım üst guruba çıktı yarı final maçında Erciş PTT Merkez Müdürlüğü ile Posta işleme müdürlüğü Mübadele servisle karşılaşırken Posta dağıtım müdürlüğü ile de Baş müdürlük takımları karşılaştı. Rakiplerini yenen Mübadele servisi ile Posta dağıtım takımları finale çıkarken Erciş PTT Merkez Müdürlüğü averajla turnuvanın üçüncüsü oldu. Büyük bir çekişmenin olduğu final maçında ise Dağıtım servisi rakibi mübadele servisini 5-3 yenerek şampiyon oldu ve Kupayı kazandı. Maça  ilimizin spor camiası, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri , PTT personelleri ve sivil toplum örgütleri büyük bir ilgi gõsterdi.Maçtan sonra ödül töreni düzenlenerek başarılı olan takımlara çeşitli ödüller verildi.Ödül töreninde konuşan Van PTT Başmüdürü Sacit Bostancıoğlu bir selamlama konuşması yaparak tüm takımları tebrik etti.  Bostancıoğlu konuşmasında "Bu organizasyonu büyük bir başarıyla tamamlayan ve çok büyük bir emeği olan Baş müdür yardımcısı Şaban Hazan'a  çok teşekkür ederek kutladı. Daha sonra söz alan Baş müdür yardımcısı Şaban Hazan ise sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunu ispatlayan tüm takımlara ve çalışanlara teşekkür etti. Hazan turnuvanın sıkıntısız ve sorunsuz tamamlanmasında  emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi. Hazan misafirlere ve çalışanlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.Maçtan sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile ödül töreni tamamlanarak sona erdi. Haber Röportaj: Ercan Ulutaş
Van PTT Başmüdürlü'ğü kurumdaki iş yoğunluğunun fazla olması, kurumda çalışanların moral motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberliği sağlayarak kaynaşmayı pekiştirmek için kurum içi turnuvaya sekiz takım ikişerli guruplar halinde puan usulü maçlar oynandı. IŞILTI Halı Sahada oynanan karşılaşmalar oldukça çekişmeli geçti. Işıltı Halı Sahada ışıl ışıl parlayan yıldızlar...

Van PTT Başmüdürlü'ğü kurumdaki iş yoğunluğunun fazla olması, kurumda çalışanların moral motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberliği sağlayarak kaynaşmayı pekiştirmek için kurum içi turnuvaya sekiz takım ikişerli guruplar halinde puan usulü maçlar oynandı.

 Her guruptan iki takım üst guruba çıktı yarı final maçında Erciş PTT Merkez Müdürlüğü ile Posta işleme müdürlüğü Mübadele servisle karşılaşırken Posta dağıtım müdürlüğü ile de Baş müdürlük takımları karşılaştı. Rakiplerini yenen Mübadele servisi ile Posta dağıtım takımları finale çıkarken Erciş PTT Merkez Müdürlüğü averajla turnuvanın üçüncüsü oldu. Büyük bir çekişmenin olduğu final maçında ise Dağıtım servisi rakibi mübadele servisini 5-3 yenerek şampiyon oldu ve Kupayı kazandı. Maça  ilimizin spor camiası, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri , PTT personelleri ve sivil toplum örgütleri büyük bir ilgi gõsterdi.Maçtan sonra ödül töreni düzenlenerek başarılı olan takımlara çeşitli ödüller verildi.Ödül töreninde konuşan Van PTT Başmüdürü Sacit Bostancıoğlu bir selamlama konuşması yaparak tüm takımları tebrik etti.


 Bostancıoğlu konuşmasında "Bu organizasyonu büyük bir başarıyla tamamlayan ve çok büyük bir emeği olan Baş müdür yardımcısı Şaban Hazan'a  çok teşekkür ederek kutladı.


Daha sonra söz alan Baş müdür yardımcısı Şaban Hazan ise sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunu ispatlayan tüm takımlara ve çalışanlara teşekkür etti. Hazan turnuvanın sıkıntısız ve sorunsuz tamamlanmasında  emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi.
Hazan misafirlere ve çalışanlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.Maçtan sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile ödül töreni tamamlanarak sona erdi.

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber