Van Park AVM yeni ismiyle yeniden açılıyor

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.06.2021 - 15:43, Güncelleme: 01.06.2021 - 15:43
 

Van Park AVM yeni ismiyle yeniden açılıyor

Van Emlakçiler Derneği Başkanı Orhan Özdek Van’ın kangreni haline gelen Park AVM (City Van AVM)’nin yeni isim ve yeni yüzüyle açılacağını belirtti. Peki yeni ismi ne olacak? Geçmişteki sıkıntıları ne durumda? Mülk sahipleri, hem de kiracılar çok mağdur durumdayken açılış nasıl olacak? İşte tüm detaylar…

Van’ın Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan açılması için şarkılar bestelenen, sevgiliye yazılan şiir ve sözlerin başında yer alan Park AVM (City Van AVM) 11 yıl sonra yeni bir isimle açılıyor. AVM’nin yönetimini devir alan Özdek, “Biz AVM’nin yeni seçilen yönetim olarak göreve başladık. AVM’nin tamamen vizyonunu değiştirmek için, kapılarını açmak için ve tüm sorunlarından arındırmak için geldik. Şuan atıl halde olan ve içinde ki hem mülk sahipleri, hem de kiracılar çok mağdur durumdayken bizler isteyerek yönetime geldik ve Vali beyle görüşmelerimizi yaptık akabinde İstanbul’da işin profesyonel Türkiye genelinde ulusal anlamda 14 AVM çalıştıran bir firma bulduk. Kurumsal bir firma bulduk ve bu kurumsal firmaya AVM’yi şuan da verdik. Sözleşmelerimizi tamamladık. Bu kurumsal firma gelecek bu AVM’yi alacak işletecek ve tüm ulusal markaları bu AVM’ye taşıyacak.  Bu AVM’nin tamamen sosyal, kültürel, ticari anlamda AVM’yi tamamen faaliyet gösterecek şekilde hayata geçirecek” dedi. VAN PARK AVM BİN 200 İNSANIMIZI İSTİHDAM EDECEK 11 yıllık sorunun çözüleceği müjdesini veren Özdek, “Bu AVM’nin geçmişten bu yana yani 11 yıldır sorun ve sıkıntıları vardı, halkın bir beklentisi vardı, Van Park AVM Cumhuriyet caddesi üzerinde yani şehrin kalbi denilen bir yerde, Van’ın en önemli noktalarından bir yerde ve toplam yatırım bedeli ise 400 trilyon tutarında, içeresinde 156 dükkan var, bunun yüzde 50’si belediyenin, diğer yüzde 50’si vatandaşlarındır. Bizlerde buranın yöneticisi olarak geldik, burayı yöneteceğiz ama bundan önce bir çok işlerimiz var. Bu AVM’nin hayata geçirile bilmesi için önce borçlarından arındıracağız. Dış ve iç taraflarına tadilat yapacağız. Tamamlandıktan sonra kurumsal markalara ve kurumsal markaların çalışa bileceği statüyü kazandıracağız, bundan sonra diğer AVM’ler gibi Van Park AVM de çalışacak ve bin 200 insanımızı istihdam edecek” diye konuştu. YENİ BİR KİMLİK VE YENİ BİR İSİMLE Van park AVM’nin Genel itibarıyla 1 trilyon elektrik borcunun olduğunu söyleyen Özdek, “Bu elektirik borçlarının yüzde 50’si vatandaşların, yüzde 50’si de belediyenindir. Şuan Belediye ile müşterek çalışıyoruz, bu borcun tamamını Sayın Valimizle birlikte yatıracağız, borcun tamamını ödedikten sonra iç ve dış tadilatımız başlayacak. AVM’nin vizyon ve vizyoru değişecek, yeni bir kimlik ve yeni bir isimle, yeni bir çehre ve yep yeni bir görünüm ile AVM’yi halkımızın hizmetine açacağız” ifadelerini kullandı. Vanda Haber
Van Emlakçiler Derneği Başkanı Orhan Özdek Van’ın kangreni haline gelen Park AVM (City Van AVM)’nin yeni isim ve yeni yüzüyle açılacağını belirtti. Peki yeni ismi ne olacak? Geçmişteki sıkıntıları ne durumda? Mülk sahipleri, hem de kiracılar çok mağdur durumdayken açılış nasıl olacak? İşte tüm detaylar…

Van’ın Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan açılması için şarkılar bestelenen, sevgiliye yazılan şiir ve sözlerin başında yer alan Park AVM (City Van AVM) 11 yıl sonra yeni bir isimle açılıyor.

AVM’nin yönetimini devir alan Özdek, “Biz AVM’nin yeni seçilen yönetim olarak göreve başladık. AVM’nin tamamen vizyonunu değiştirmek için, kapılarını açmak için ve tüm sorunlarından arındırmak için geldik. Şuan atıl halde olan ve içinde ki hem mülk sahipleri, hem de kiracılar çok mağdur durumdayken bizler isteyerek yönetime geldik ve Vali beyle görüşmelerimizi yaptık akabinde İstanbul’da işin profesyonel Türkiye genelinde ulusal anlamda 14 AVM çalıştıran bir firma bulduk. Kurumsal bir firma bulduk ve bu kurumsal firmaya AVM’yi şuan da verdik. Sözleşmelerimizi tamamladık. Bu kurumsal firma gelecek bu AVM’yi alacak işletecek ve tüm ulusal markaları bu AVM’ye taşıyacak.  Bu AVM’nin tamamen sosyal, kültürel, ticari anlamda AVM’yi tamamen faaliyet gösterecek şekilde hayata geçirecek” dedi.



VAN PARK AVM BİN 200 İNSANIMIZI İSTİHDAM EDECEK

11 yıllık sorunun çözüleceği müjdesini veren Özdek, “Bu AVM’nin geçmişten bu yana yani 11 yıldır sorun ve sıkıntıları vardı, halkın bir beklentisi vardı, Van Park AVM Cumhuriyet caddesi üzerinde yani şehrin kalbi denilen bir yerde, Van’ın en önemli noktalarından bir yerde ve toplam yatırım bedeli ise 400 trilyon tutarında, içeresinde 156 dükkan var, bunun yüzde 50’si belediyenin, diğer yüzde 50’si vatandaşlarındır. Bizlerde buranın yöneticisi olarak geldik, burayı yöneteceğiz ama bundan önce bir çok işlerimiz var. Bu AVM’nin hayata geçirile bilmesi için önce borçlarından arındıracağız. Dış ve iç taraflarına tadilat yapacağız. Tamamlandıktan sonra kurumsal markalara ve kurumsal markaların çalışa bileceği statüyü kazandıracağız, bundan sonra diğer AVM’ler gibi Van Park AVM de çalışacak ve bin 200 insanımızı istihdam edecek” diye konuştu.

YENİ BİR KİMLİK VE YENİ BİR İSİMLE

Van park AVM’nin Genel itibarıyla 1 trilyon elektrik borcunun olduğunu söyleyen Özdek, “Bu elektirik borçlarının yüzde 50’si vatandaşların, yüzde 50’si de belediyenindir. Şuan Belediye ile müşterek çalışıyoruz, bu borcun tamamını Sayın Valimizle birlikte yatıracağız, borcun tamamını ödedikten sonra iç ve dış tadilatımız başlayacak. AVM’nin vizyon ve vizyoru değişecek, yeni bir kimlik ve yeni bir isimle, yeni bir çehre ve yep yeni bir görünüm ile AVM’yi halkımızın hizmetine açacağız” ifadelerini kullandı.
Vanda Haber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber