Van Kamuoyu Vali Ozan Balcı İsmi Üzerinde Kenetlenmeli

Van Haber 13.12.2023 - 12:13, Güncelleme: 13.12.2023 - 12:13
 

Van Kamuoyu Vali Ozan Balcı İsmi Üzerinde Kenetlenmeli

Atanmasıyla beraber süper bir enerji içende saha çalışmalarını önde tutan Van Valisi Ozan Balcı, yaptığı hizmetlerle herkes tarafından takdir görüyor.

Van Valisi Ozan Balcı, geldiği ilk günden itibaren önce halkın arasına karışarak, gönül birlikteliği yapmıştı. Ardından Spor ve eğitim alanındaki eksiklikleri gidermek için birçok projelerini devreye soktu. Kentin ortak sevdası Vanspor’a vermiş olduğu büyük maddi destek sunmaktan geri durmuyor. Sporun güçlü olduğu yerlerde coşkulu gençlik oluşturmak için sosyal faaliyet alanlarını genişletiyor. Okuma alışkanlığını kazandırmak için kentte yaşayan her bir kişiye birer kitap ulaştırmak için de kolları sıvayan Vali Balcı, bunun yanında birçok kütüphanede açmış bulunmaktadır. Amatör kulüplerine ayni ve nakdi yardımlarda geri kalmayan Vali Ozan Balcı’ın ismi kütüphanede yaşatılması herkesin ortak istediği olarak görünüyor. Yerelvanhaber ekibi olarak, kadim şehrimize sahiplenme duygusu içinde olan gençleri ve eğitimi önemseyen, özellikle çevre yolunu hizmete açmak için gece gündüz demeden uğraş veren Van Valisi Ozan Balcı’nın isminin kalıcı olarak kütüphanede yaşatılmasını kent kamuoyuna bir öneri olmakla beraber tüm herkesin ortak isteği olarak da, görülmektedir. Vanhaber – Van Haberleri – Yerel Haberler - Yerelvanhaber
Atanmasıyla beraber süper bir enerji içende saha çalışmalarını önde tutan Van Valisi Ozan Balcı, yaptığı hizmetlerle herkes tarafından takdir görüyor.

Van Valisi Ozan Balcı, geldiği ilk günden itibaren önce halkın arasına karışarak, gönül birlikteliği yapmıştı. Ardından Spor ve eğitim alanındaki eksiklikleri gidermek için birçok projelerini devreye soktu. Kentin ortak sevdası Vanspor’a vermiş olduğu büyük maddi destek sunmaktan geri durmuyor. Sporun güçlü olduğu yerlerde coşkulu gençlik oluşturmak için sosyal faaliyet alanlarını genişletiyor.

Okuma alışkanlığını kazandırmak için kentte yaşayan her bir kişiye birer kitap ulaştırmak için de kolları sıvayan Vali Balcı, bunun yanında birçok kütüphanede açmış bulunmaktadır. Amatör kulüplerine ayni ve nakdi yardımlarda geri kalmayan Vali Ozan Balcı’ın ismi kütüphanede yaşatılması herkesin ortak istediği olarak görünüyor.

Yerelvanhaber ekibi olarak, kadim şehrimize sahiplenme duygusu içinde olan gençleri ve eğitimi önemseyen, özellikle çevre yolunu hizmete açmak için gece gündüz demeden uğraş veren Van Valisi Ozan Balcı’nın isminin kalıcı olarak kütüphanede yaşatılmasını kent kamuoyuna bir öneri olmakla beraber tüm herkesin ortak isteği olarak da, görülmektedir.

Vanhaber – Van Haberleri – Yerel Haberler - Yerelvanhaber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber