Van İpekyolu'nda Yıldız Ramazanoğlu'yla Keyifli Buluşma!

Gündem 09.12.2023 - 19:06, Güncelleme: 09.12.2023 - 19:06
 

Van İpekyolu'nda Yıldız Ramazanoğlu'yla Keyifli Buluşma!

Van'ın kültür ve sanat hayatına değer katan İpekyolu belediyesi, Yazar Yıldız Ramazanoğlu'nu sevenleriyle buluşturdu.

     İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla, Ramazanoğlu'nun söyleşi ve imza gününe ev sahipliği yaptı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Ramazanoğlu'nun eserleri ve sanat anlayışı üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi.Katılımcıların sorularıyla renklenen etkinlik, sanat tutkunlarını bir araya getirdi.   İpekyolu  belediyesi yetkilileri, etkinliğe katılan tüm sanatseverlere teşekkür ederek, kültür ve sanatın İpekyolu'nda her zaman ön planda olacağının altını çizdi. Etkinlikte yazar Yıldız Ramazanoglu, katılımcılara  kitaplarını imzalayarak günün anısına hediye etti. van haber_van haberleri_yerel haberler_yerelvanhaber
Van'ın kültür ve sanat hayatına değer katan İpekyolu belediyesi, Yazar Yıldız Ramazanoğlu'nu sevenleriyle buluşturdu.

 

 

 İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla, Ramazanoğlu'nun söyleşi ve imza gününe ev sahipliği yaptı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Ramazanoğlu'nun eserleri ve sanat anlayışı üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi.Katılımcıların sorularıyla renklenen etkinlik, sanat tutkunlarını bir araya getirdi.

 

İpekyolu  belediyesi yetkilileri, etkinliğe katılan tüm sanatseverlere teşekkür ederek, kültür ve sanatın İpekyolu'nda her zaman ön planda olacağının altını çizdi.

Etkinlikte yazar Yıldız Ramazanoglu, katılımcılara  kitaplarını imzalayarak günün anısına hediye etti.

van haber_ van haberleri_yerel haberler_yerelvanhaber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber