Van Heyetinden Tuğrul’a Anlamlı Ziyaret

Van Haber 21.09.2023 - 14:59, Güncelleme: 21.09.2023 - 15:05
 

Van Heyetinden Tuğrul’a Anlamlı Ziyaret

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Van heyeti, AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Bir süre önce talihsiz bir kaza geçirerek ameliyat olan ardından  tedavisini Ankara’ra sürdüren AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul’u dava arkadaşları yalnız bırakmıyor. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk, AK Parti Genel Merkez MDK üyesi Zahir Soğanda ve İl Başkanı Emre Güray ve Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’dan oluşan heyet Tuğrul’u ziyaret ederek, geçmiş olssun dileklerinde bulundular. Bizler de Yerelvanhaber ekibi olarak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul’a Allah’tan şifalar dileriz.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Van heyeti, AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Bir süre önce talihsiz bir kaza geçirerek ameliyat olan ardından  tedavisini Ankara’ra sürdüren AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul’u dava arkadaşları yalnız bırakmıyor.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk, AK Parti Genel Merkez MDK üyesi Zahir Soğanda ve İl Başkanı Emre Güray ve Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’dan oluşan heyet Tuğrul’u ziyaret ederek, geçmiş olssun dileklerinde bulundular.

Bizler de Yerelvanhaber ekibi olarak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul’a Allah’tan şifalar dileriz.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber