Van Gürpınar'da örnek olacak bir Muhtar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2021 - 12:08, Güncelleme: 08.01.2021 - 12:08
 

Van Gürpınar'da örnek olacak bir Muhtar

Bugüne kadar alışılagelen muhtar tiplerine bakarak, muhtarlık müessesesinin lüzumsuz hale geldiğine inanmaya başlayan vatandaşlar, Van'ın Gürpınar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Vedat ABUKAN Cumhuriyet mahallesi ve Gürpınar halkı için çalışmalarını gördükçe, “Muhtar dediğin böyle olmalı” demeye başladılar… Yerelde Mahallesi’ne halkın teveccühü ile muhtar seçilen Vedat Abukan,seçildiği günden beri bir muhtar Gürpınar için ve mahallesi için yapabileceği ne varsa yapıyor. Kısa zamanda Gürpınar Cumhuriyet mahalle halkının takdirini kazanan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abukan, hemen her gün mahallede sokak sokak, gezdiği belirtilirken vatandaşları dinliyor, resmi kurumlarla temas ederek ihtiyaçları gideriyor, mahallenin sorunlarını çözüyor. Eskiden köy Görünümlü olan Gürpınar Cumhuriyet Mahallesi’ne ait alt yapı ve sorunların üstesinden gücünün yettiğince gelen, Kamu kurum ve kuruluşları ile sıkı diyaloğ içinde ve halka sahip bile sahip çıkan Muhtar Vedat Abukan, kısa zamanda bütün mahalle halkının sevgisini ve saygısını kazanmayı bildiği gibi, Van'dan gelen misafir perverliğinin timsali örnek olacak bir muhtarlık hizmeti sergilemeye devam ediyor.


Bugüne kadar alışılagelen muhtar tiplerine bakarak, muhtarlık müessesesinin lüzumsuz hale geldiğine inanmaya başlayan vatandaşlar, Van'ın Gürpınar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Vedat ABUKAN Cumhuriyet mahallesi ve Gürpınar halkı için çalışmalarını gördükçe, “Muhtar dediğin böyle olmalı” demeye başladılar…
Yerelde Mahallesi’ne halkın teveccühü ile muhtar seçilen Vedat Abukan,seçildiği günden beri bir muhtar Gürpınar için ve mahallesi için yapabileceği ne varsa yapıyor. Kısa zamanda Gürpınar Cumhuriyet mahalle halkının takdirini kazanan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abukan, hemen her gün mahallede sokak sokak, gezdiği belirtilirken vatandaşları dinliyor, resmi kurumlarla temas ederek ihtiyaçları gideriyor, mahallenin sorunlarını çözüyor.

Eskiden köy Görünümlü olan Gürpınar Cumhuriyet Mahallesi’ne ait alt yapı ve sorunların üstesinden gücünün yettiğince gelen, Kamu kurum ve kuruluşları ile sıkı diyaloğ içinde ve halka sahip bile sahip çıkan Muhtar Vedat Abukan, kısa zamanda bütün mahalle halkının sevgisini ve saygısını kazanmayı bildiği gibi, Van'dan gelen misafir perverliğinin timsali örnek olacak bir muhtarlık hizmeti sergilemeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber