VAN GÖLÜ'NE SAHİP ÇIKALIM

Gündem 01.08.2022 - 11:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 11:09
 

VAN GÖLÜ'NE SAHİP ÇIKALIM

İpekyolu Belediyesi çevre temizliği kapsamında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafındnan Van Gölü sahilinde tonlarca çöp toplandı.

Temizlik çalışmasında toplanan çöpler, kamyonlarla katı atık tesislerine götürüldü. İlçe sınırlarında detaylı temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler Van Gölü sahilinde de rutin aralıklarla temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince ilçe sınırlarında bulunan Van Gölü’nün İskele sahilindeki alanda her zaman olduğu gibi yine tonlarca çöp toplandı. Temizlik çalışmaları ile ilgili bir konuşma yapan İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Volkan Avcı, "Her sene olduğu gibi bu yılda sahillerimizde, derelerimizde temizlik çalışmaları yürütmekteyiz. Günlük olarak 400-450 ton evsel atığı ilçe sınırlarımızdan alarak geri dönüşüm merkezlerine taşıyoruz. Yanı sıra sahil ve derelerimizde temizlik çalışmalarımızı da 15-20 günde bir devam ettiriyoruz. Burdan tüm halkımıza sesleniyoruz, çevremizi daha temiz tutalım, daha az kirletelim. Unutmayalım ki en güzel temizlik kirletmemektir. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi yoğun bir emek göstererek temizlik çalışmaları yürütmekteler. Hepsine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
İpekyolu Belediyesi çevre temizliği kapsamında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafındnan Van Gölü sahilinde tonlarca çöp toplandı.

Temizlik çalışmasında toplanan çöpler, kamyonlarla katı atık tesislerine götürüldü.
İlçe sınırlarında detaylı temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler Van Gölü sahilinde de rutin aralıklarla temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince ilçe sınırlarında bulunan Van Gölü’nün İskele sahilindeki alanda her zaman olduğu gibi yine tonlarca çöp toplandı.
Temizlik çalışmaları ile ilgili bir konuşma yapan İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Volkan Avcı, "Her sene olduğu gibi bu yılda sahillerimizde, derelerimizde temizlik çalışmaları yürütmekteyiz. Günlük olarak 400-450 ton evsel atığı ilçe sınırlarımızdan alarak geri dönüşüm merkezlerine taşıyoruz. Yanı sıra sahil ve derelerimizde temizlik çalışmalarımızı da 15-20 günde bir devam ettiriyoruz. Burdan tüm halkımıza sesleniyoruz, çevremizi daha temiz tutalım, daha az kirletelim. Unutmayalım ki en güzel temizlik kirletmemektir. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi yoğun bir emek göstererek temizlik çalışmaları yürütmekteler. Hepsine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber