Van Gazetesi Marka Tescili Yaptı

Gündem 10.04.2022 - 14:46, Güncelleme: 10.04.2022 - 14:46
 

Van Gazetesi Marka Tescili Yaptı

Van ilinde 10 yıldır yayın yapan Van Gazetesi Türk Patent ve Marka Kurumu başvuru sonrası tescillendi.

    Türk Patent ve Marka Kurum Başkan Vekili Cemil Başpınar, tarafından Van Gazetesi markası onaylandı.     Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Van Gazetesi markası 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında, 25.09.2021 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle korunmak üzere, 04.04.2022 tarihinde tescil edildi.       4B Yazılım işletme sahipleri Olgucan Güden ve Bilgin Berge tarafından Van Gazetesi Marka Tescil belgesi elektronik ortamda Tubittum Dergisi ve Van Gazetesi imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin'e takdim edildi   4B Yazılım işletme sahibi Bilgin Berge:"Van ilinde markalaşan firmaları görmek bizleri mutlu etmektedir. Van Gazetesi'ne Marka Tescil Belgesini takdim ettik. Bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederiz."dedi.       Van Gazetesi ve Tubittum dergisi imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin:"Ülkemize ve memleketimize daha iyi sahip çıkmak adına sürekli yenilikler yapmaya devam ediyoruz. İlk olarak Van Gazetesi adında basın hayatına başladığımız ve Van Gazetesi ailesi olarak büyüdüğümüz bu mecrada, sürekli kendimizi geliştirmek ve bir adım daha büyütmek adına çabalar sarf ettik. Verdiğimiz sözleri her zaman hatırlattık ve hatırlatmaya da devam ediyoruz. Bazen aç kaldık. Bazen de tok. Bazen hakaretler yedik. Bazen de iltifatlar aldık. Kimsenin hakkına girmedik. Doğruyu savunduk. Gerçeği hedef bildik. Hiç aynı kalmadık. Hep yenilikler için çaba sarf ettik. Modern gazeteciliği ürettik. Okuyucularımızı okumaya zorladık. Başardık. Emek verdik. Çünkü bizler bunları yaparak Van Gazetesi ailesi olduk. Bugün çok güzel ve anlamlı günlerden biridir. Bilgin Berge ve Olgucan Güden tarafından emek ve zahmet edilen bu belge bizler için çok büyük önden taşımaktadır. 10 yıldır Van Gazetesini ayakta tutuyoruz. 10. Yılımızda markamızı almak bizleri ayrıca mutlu etti. Emeği geçen Van Gazetesi destekçilerine, Van Gazetesi ortaklarına, Van Gazetesi yazarlarına ve editörlerine, Bilgin Berge'ye, Olgucan Güden'e, aileme, meslektaşlarıma ve bizim ayakta durmamız için tanıtım yapan herkese teşekkür ederiz."dedi.
Van ilinde 10 yıldır yayın yapan Van Gazetesi Türk Patent ve Marka Kurumu başvuru sonrası tescillendi.

 

 

Türk Patent ve Marka Kurum Başkan Vekili Cemil Başpınar, tarafından Van Gazetesi markası onaylandı.

 

 

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Van Gazetesi markası 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında, 25.09.2021 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle korunmak üzere, 04.04.2022 tarihinde tescil edildi.

 

 

 

4B Yazılım işletme sahipleri Olgucan Güden ve Bilgin Berge tarafından Van Gazetesi Marka Tescil belgesi elektronik ortamda Tubittum Dergisi ve Van Gazetesi imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin'e takdim edildi

 

4B Yazılım işletme sahibi Bilgin Berge:"Van ilinde markalaşan firmaları görmek bizleri mutlu etmektedir. Van Gazetesi'ne Marka Tescil Belgesini takdim ettik. Bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederiz."dedi.

 

 

 

Van Gazetesi ve Tubittum dergisi imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin:"Ülkemize ve memleketimize daha iyi sahip çıkmak adına sürekli yenilikler yapmaya devam ediyoruz. İlk olarak Van Gazetesi adında basın hayatına başladığımız ve Van Gazetesi ailesi olarak büyüdüğümüz bu mecrada, sürekli kendimizi geliştirmek ve bir adım daha büyütmek adına çabalar sarf ettik. Verdiğimiz sözleri her zaman hatırlattık ve hatırlatmaya da devam ediyoruz. Bazen aç kaldık. Bazen de tok. Bazen hakaretler yedik. Bazen de iltifatlar aldık. Kimsenin hakkına girmedik. Doğruyu savunduk. Gerçeği hedef bildik. Hiç aynı kalmadık. Hep yenilikler için çaba sarf ettik. Modern gazeteciliği ürettik. Okuyucularımızı okumaya zorladık. Başardık. Emek verdik. Çünkü bizler bunları yaparak Van Gazetesi ailesi olduk. Bugün çok güzel ve anlamlı günlerden biridir. Bilgin Berge ve Olgucan Güden tarafından emek ve zahmet edilen bu belge bizler için çok büyük önden taşımaktadır. 10 yıldır Van Gazetesini ayakta tutuyoruz. 10. Yılımızda markamızı almak bizleri ayrıca mutlu etti. Emeği geçen Van Gazetesi destekçilerine, Van Gazetesi ortaklarına, Van Gazetesi yazarlarına ve editörlerine, Bilgin Berge'ye, Olgucan Güden'e, aileme, meslektaşlarıma ve bizim ayakta durmamız için tanıtım yapan herkese teşekkür ederiz."dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber