Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai saatleri uzatıldı

Sağlık 31.10.2022 - 20:05, Güncelleme: 31.10.2022 - 20:05
 

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai saatleri uzatıldı

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, yeni bir uygulamaya geçilerek bazı polikliniklerde mesai süresi uzatıldı. Hastane Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmeti vermek adına hastanelerinde yeni bir uygulama başlattıklarını söyledi.

Hastane Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmeti vermek adına hastanelerinde yeni bir uygulama başlattıklarını söyledi Randevu bulma sorunun yaşandığı bölümlerle ilgi çalışma yaptıklarını belirten Sarıkaya, şunları kaydetti: "Öncelikle gün içindeki poliklinik sayılarında artışa gittik. Bunun sonucunda bazı bölümlerde randevu sorununu çözdük. Bazı bölümlerde bu sorun devam edince 17.00 ila 20.00 saatleri arasında hizmet vermeye karar verdik. Kadın doğum, çocuk hastalıkları, perinatoloji, gastroenteroloji, dahiliye, romatoloji, radyoloji, çocuk kardiyoloji, çocuk üroloji, çocuk cerrahi, cildiye, göz hastalıkları ve ortopedi poliklinikleri 17.00 ila 20.00 saatleri arasında hizmet verecek. Vatandaşlarımız MHRS üzerinden randevu alarak bu saatler arasında da muayene olabilirler. Burada hekimlerimizin ve sağlık personelimizin büyük bir özverisi bulunuyor. Tamamen gönüllük esasına dayanan bu çalışmamızda destek veren tüm hekimlerimize ve personelimize teşekkür ederim."
Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, yeni bir uygulamaya geçilerek bazı polikliniklerde mesai süresi uzatıldı. Hastane Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmeti vermek adına hastanelerinde yeni bir uygulama başlattıklarını söyledi.

Hastane Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmeti vermek adına hastanelerinde yeni bir uygulama başlattıklarını söyledi

Randevu bulma sorunun yaşandığı bölümlerle ilgi çalışma yaptıklarını belirten Sarıkaya, şunları kaydetti:

"Öncelikle gün içindeki poliklinik sayılarında artışa gittik. Bunun sonucunda bazı bölümlerde randevu sorununu çözdük. Bazı bölümlerde bu sorun devam edince 17.00 ila 20.00 saatleri arasında hizmet vermeye karar verdik. Kadın doğum, çocuk hastalıkları, perinatoloji, gastroenteroloji, dahiliye, romatoloji, radyoloji, çocuk kardiyoloji, çocuk üroloji, çocuk cerrahi, cildiye, göz hastalıkları ve ortopedi poliklinikleri 17.00 ila 20.00 saatleri arasında hizmet verecek. Vatandaşlarımız MHRS üzerinden randevu alarak bu saatler arasında da muayene olabilirler. Burada hekimlerimizin ve sağlık personelimizin büyük bir özverisi bulunuyor.

Tamamen gönüllük esasına dayanan bu çalışmamızda destek veren tüm hekimlerimize ve personelimize teşekkür ederim."

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber