Van Büyükşehir Aday Addayı Akgül: Van’ı İhya Etmeye Geliyorum

Van Haber 24.11.2023 - 22:27, Güncelleme: 24.11.2023 - 22:30
 

Van Büyükşehir Aday Addayı Akgül: Van’ı İhya Etmeye Geliyorum

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyuran Prof. Dr. Yakup Akgül, seçilmesi durumunda Van’a çok büyük hizmetlerde bulunacağını belirtti.

  31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyuran Prof Dr. Yakup Akgül, Van için büyük projelerinin olduğunu söyleyerek, “ Kadim şehrimizin sorunlarını iyi biliyorum. Sokak, soka gezerek,  insanları dinliyorum. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki seçim süreci kapsamında saha çalışmalarında elde ettiğimiz bulgularla kentimizi ihya edecek projeler hazırladık. Doğu Anadolu’nun Paris’i olarak kabul edilen Van, sanayi, tarım, hayvancılık ve çiftçiliğe son derece elverişlidir. Bu imkânlarımızı seferber ederek, şehrimizi AK Belediyecilik anlayışı içinde hak ettiği noktaya getireceğim. Vanımızın beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Yenilikçi bir zihniyet ile getireceğimiz projeler sayesinde Van altın çağını yaşayacak” dedi. Van haber yerelvanhaber Van haberleri Yerel haberler
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyuran Prof. Dr. Yakup Akgül, seçilmesi durumunda Van’a çok büyük hizmetlerde bulunacağını belirtti.

 

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyuran Prof Dr. Yakup Akgül, Van için büyük projelerinin olduğunu söyleyerek, “ Kadim şehrimizin sorunlarını iyi biliyorum. Sokak, soka gezerek,  insanları dinliyorum. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki seçim süreci kapsamında saha çalışmalarında elde ettiğimiz bulgularla kentimizi ihya edecek projeler hazırladık.

Doğu Anadolu’nun Paris’i olarak kabul edilen Van, sanayi, tarım, hayvancılık ve çiftçiliğe son derece elverişlidir. Bu imkânlarımızı seferber ederek, şehrimizi AK Belediyecilik anlayışı içinde hak ettiği noktaya getireceğim.

Vanımızın beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Yenilikçi bir zihniyet ile getireceğimiz projeler sayesinde Van altın çağını yaşayacak” dedi.

Van haber yerelvanhaber Van haberleri Yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber