Van Basınının Emektarı Murat Çurku Vefat Etti

Van Haber 03.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 03.02.2024 - 13:46
 

Van Basınının Emektarı Murat Çurku Vefat Etti

Van'da uzun yıllardır gazetecilik mesleğini sürdüren Murat Çurku (56) hayatını kaybetti. Çurku'nun ölümü sevenlerini ve meslektaşını yasa boğdu.

Van'da uzun yıllardır gazetecilik mesleğini sürdüren Murat Çurku (56) hayatını kaybetti.Van'da Öz Haberci ve Diyabet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çurku, uzun yıllardır diyabet tedavisi görüyordu. Aynı zamanda kalp rahatsızlığı olan Gazeteci Çurku, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı. Burada sağlık durumu düzelmeye başlayan ve taburcu olan Çurku, dün gece annesinin evindeyken yeniden rahatsızlandı. Çurku, ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada yolda hayatını kaybetti. Kentte 33 yıldır mesleğini sürdüren Çurku'nun ölümü sevenlerini ve meslektaşını yasa boğdu. Çurku'nun cenazesi İpekyolu ilçesine bağlı Karpuzalan Mahalle Mezarlığında öğle namazına müteakip defnedilecekken, taziyesi ise Şerefiye Cami'nde olacağı belirtildi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Van'da uzun yıllardır gazetecilik mesleğini sürdüren Murat Çurku (56) hayatını kaybetti. Çurku'nun ölümü sevenlerini ve meslektaşını yasa boğdu.

Van'da uzun yıllardır gazetecilik mesleğini sürdüren Murat Çurku (56) hayatını kaybetti.Van'da Öz Haberci ve Diyabet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Çurku, uzun yıllardır diyabet tedavisi görüyordu. Aynı zamanda kalp rahatsızlığı olan Gazeteci Çurku, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı. Burada sağlık durumu düzelmeye başlayan ve taburcu olan Çurku, dün gece annesinin evindeyken yeniden rahatsızlandı. Çurku, ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada yolda hayatını kaybetti. Kentte 33 yıldır mesleğini sürdüren Çurku'nun ölümü sevenlerini ve meslektaşını yasa boğdu.

Çurku'nun cenazesi İpekyolu ilçesine bağlı Karpuzalan Mahalle Mezarlığında öğle namazına müteakip defnedilecekken, taziyesi ise Şerefiye Cami'nde olacağı belirtildi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber