Van Bahçesaray'a Çalışkan ve Genç başkan adayı

Van Haber 23.11.2023 - 16:54, Güncelleme: 23.11.2023 - 16:54
 

Van Bahçesaray'a Çalışkan ve Genç başkan adayı

31 Mart 2024 yerel seçimleri için start verildiğini ve takvimin işlemeye başladığını dile getiren Söylemiş,Bahçesaray “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘her şey Türkiye için’ sloganı ile çıkılan bu yolda halka hizmet hakka hizmet şuuru ile kurulan bu kutlu davanın her aşamasında ve mücadelesinde görev almanın gururunu yaşadığını söyledi.

    Başkan Söylemiş Bahçesaray için Hayallerim VAR    Van'ın Bahçesaray ilçesine AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan inşaat mühendisi Söylemiş, İlçe merkezini Müze Kent yapmak için aday olduğunu belirtti.   Başkan Söylemiş Bahçesaray'ın geleceği için çalışmak istediğini söyledi. Seçimlere az bir süre kala AK Parti'nin Bahçesaray belediye başkan aday adaylarından biri olan iş insanı İnşaat Mühendisi Yusuf Söylemiş,Bahçesaray ilçesine "çalışmak" için belediye başkan aday adayı olmak istediğini belirten Söylemiş, ilçe merkezini dünya çapında bir kültür merkezine dönüştürmeyi planladığını dile getirdi. Bahçesaray'ın Dünyaya açılması kültür başkenti Feqiya Teyran dusturuyla geçmişte gerçekleştirdiği başarılarına yenilerini eklemeyi düşünmekte olduğunu belirtti. Söylemiş aynı zamanda da başarılarının tesisi amacıyla ekibinin hazır olduğunu Bahçesaray halkının teveccüh göstermesi durumunda ise projelerinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlayacağını kaydetti.   Söylemiş “Biraz kendimden bahsedecek olursam;   Mustafa Kemal üniversitesi 2012 inşaat mühendisliği mezunuyum. Van içme suyu projesi şantiye şefliği, kuzgun kıran tüneli saha şefliği,  AFAD il müdürlüğü bir çok komisyon başkanlığı, müdür yardımcılıkları, Karayolları 115. Şube müdürlüğü, proje müdürlüğü, Ağrı -Tutak yolu saha şefliği ve bir çok mega projede yer aldım. 2014 yılında kurmuş olduğum Başer İnşaat şirketinde ise bir çok okul, sağlık ocağı ve diğer kamu işlerini bitirerek teslim ettim. Van iş adamları derneği başkan yardımcılığı yaptım. Aynı zamanda aktif olarak İHH arama kurtarma lojistik başkanlığını da yapmaktayım.   Doğduğum ve doyduğum şehrim Van Bahçesaray'a , vefamı ve desteğimi hiçbir zaman eksik etmedim  dava arkadaşlarıma ve değerli halkımıza hizmet etmek azmi ve şevki ile Bahçesaray'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak ve marka yapmak için bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayım.   Bahçesaray'da çözüm bekleyen sorunlarının neler olduğunu, bu sorunların çözümü noktasında hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğinin bilincinde olup; bu projelerin imar ve inşasının; almış olduğum eğitim, stk ve siyasi tecrübelerimle, siz dava arkadaşlarım ve halkımızın da desteğiyle, bu kutlu görev şahsıma tevdi edildiği takdirde üstesinden geleceğime inancım tamdır.   Ak partimizin kuruluşundan bugüne görev almış Milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, kadın, gençlik ve mahalle teşkilatlarımıza ve tüm dava arkadaşlarıma vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” dedi.   Van haber yerelvanhaber Van haberleri 
31 Mart 2024 yerel seçimleri için start verildiğini ve takvimin işlemeye başladığını dile getiren Söylemiş,Bahçesaray “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘her şey Türkiye için’ sloganı ile çıkılan bu yolda halka hizmet hakka hizmet şuuru ile kurulan bu kutlu davanın her aşamasında ve mücadelesinde görev almanın gururunu yaşadığını söyledi.
 
 
Başkan Söylemiş Bahçesaray için Hayallerim VAR 
 
Van'ın Bahçesaray ilçesine AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan inşaat mühendisi Söylemiş, İlçe merkezini Müze Kent yapmak için aday olduğunu belirtti.
 
Başkan Söylemiş Bahçesaray'ın geleceği için çalışmak istediğini söyledi. Seçimlere az bir süre kala AK Parti'nin Bahçesaray belediye başkan aday adaylarından biri olan iş insanı İnşaat Mühendisi Yusuf Söylemiş, Bahçesaray ilçesine "çalışmak" için belediye başkan aday adayı olmak istediğini belirten Söylemiş, ilçe merkezini dünya çapında bir kültür merkezine dönüştürmeyi planladığını dile getirdi. Bahçesaray'ın Dünyaya açılması kültür başkenti Feqiya Teyran dusturuyla geçmişte gerçekleştirdiği başarılarına yenilerini eklemeyi düşünmekte olduğunu belirtti. Söylemiş aynı zamanda da başarılarının tesisi amacıyla ekibinin hazır olduğunu Bahçesaray halkının teveccüh göstermesi durumunda ise projelerinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlayacağını kaydetti.
 
Söylemiş “Biraz kendimden bahsedecek olursam;
 
Mustafa Kemal üniversitesi 2012 inşaat mühendisliği mezunuyum. Van içme suyu projesi şantiye şefliği, kuzgun kıran tüneli saha şefliği,  AFAD il müdürlüğü bir çok komisyon başkanlığı, müdür yardımcılıkları, Karayolları 115. Şube müdürlüğü, proje müdürlüğü, Ağrı -Tutak yolu saha şefliği ve bir çok mega projede yer aldım. 2014 yılında kurmuş olduğum Başer İnşaat şirketinde ise bir çok okul, sağlık ocağı ve diğer kamu işlerini bitirerek teslim ettim. Van iş adamları derneği başkan yardımcılığı yaptım. Aynı zamanda aktif olarak İHH arama kurtarma lojistik başkanlığını da yapmaktayım.
 
Doğduğum ve doyduğum şehrim Van Bahçesaray'a , vefamı ve desteğimi hiçbir zaman eksik etmedim  dava arkadaşlarıma ve değerli halkımıza hizmet etmek azmi ve şevki ile Bahçesaray'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak ve marka yapmak için bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayım.
 
Bahçesaray'da çözüm bekleyen sorunlarının neler olduğunu, bu sorunların çözümü noktasında hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğinin bilincinde olup; bu projelerin imar ve inşasının; almış olduğum eğitim, stk ve siyasi tecrübelerimle, siz dava arkadaşlarım ve halkımızın da desteğiyle, bu kutlu görev şahsıma tevdi edildiği takdirde üstesinden geleceğime inancım tamdır.
 
Ak partimizin kuruluşundan bugüne görev almış Milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, kadın, gençlik ve mahalle teşkilatlarımıza ve tüm dava arkadaşlarıma vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum.
saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” dedi.
 
Van haber yerelvanhaber Van haberleri 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber