Van Aslanları Play- Off'un Namağlup Şampiyonu Oldu

Spor 15.05.2022 - 23:01, Güncelleme: 15.05.2022 - 23:18
 

Van Aslanları Play- Off'un Namağlup Şampiyonu Oldu

Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Şanlıurfa Haliliye Engelliler Basketbol Takımı ile oynadığı müsabakayı kazanarak namağlup şampiyon oldu.

     Engelliler Basketbol 3. Lig C. Gurubunda olan Van Bedensel Engelliler takımı Cumartesi günü karşılaştığı Şanlıurfa Bedensel Engelliler takımını 61- 65 gibi skorla yenerek, Play Of'un namağlup şampiyonu oldu.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hanifi Baykara" Oynadığımız 22 maçın tamamını kazanarak namağlup şampiyon olduk. Nasip olursa 25. 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya Kemer ilçesine oynanacak olan Play-Off maçlarında elimizden gelenin en iyisini yapıp 2. Lige yükselmek için mücadele edeceğiz. Bu maçta emeği geçen sporcu kardeşlerimi yönetimi teknik heyeti bizleri yanlız bırakmayan  birbirinde değerli kurum amirlerine STK başkanlarına siyasi parti temsilcilerine taraftarımıza ve gönül dostlarımızı canı gönülden kutluyorum.    Şanlıurfa Haliliye takımına sporcularına başkanına yönetimine centilmence mücadelesinde dolayı ayrıca teşekkür ederim. Onlarada Play-Off maçlarında başarılar dilerim.İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Yeri geldi destek bulamadık, yeri geldi yolda kaldık, bir çok zorlukla mücadele ettik fakat ilk hedefimiz olan lig şampiyonluğunu kazandık.  Bu sure zarfında evinizde konuk ettiğimiz ve konuk olduğumuz diğer takımlara yönetimlerine sporcularına teknik heyetlerine hakemlere bizimle aynı mücadeleyi veren herkese teşekkür ederiz.Olurda bu sürede birilerini incitip kırdıysak af ola,bizden yana hakınız varsa helal olsun onlarında hakkı varsa helal etsinler isteriz. Aslında anlatacak çok şeyin olduğunu biliyorum. Herkes zorluklar yaşadı,bizlerde yaşadık. Lakin bu spora olan aşkımız herşeyin üstesinde gelmemize yardımcı oldu.    3. Lig bu hafta oynanan maçlarla son buldu. Bir sezon boyunca yapılabilecek herşeyi her organizeyi en iyi şekilde herkes üstün gayret göstermeye çalıştı.   Federasyon başkanımız sayın Muaz Ergezen başkanımıza ve    değerli yönetimine branş sorumlusuna kulüpler birliği başkanına yönetimine Merkez Hakem Kurulun'a teknik kurula camiamızın değerli sponsorlarına kısacası bu sporu yapmamıza destek olan herkese teşekkür ederim.    Her zaman dediğimiz gibi,destek varsa engel yok.Rabbim hep birlikte nice güzel günler başarılar  yaşamayı bizlere nasip etsin eder  inşaallah" açıklamasında bulundu.
Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Şanlıurfa Haliliye Engelliler Basketbol Takımı ile oynadığı müsabakayı kazanarak namağlup şampiyon oldu.

 

 

 Engelliler Basketbol 3. Lig C. Gurubunda olan Van Bedensel Engelliler takımı Cumartesi günü karşılaştığı Şanlıurfa Bedensel Engelliler takımını 61- 65 gibi skorla yenerek, Play Of'un namağlup şampiyonu oldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hanifi Baykara" Oynadığımız 22 maçın tamamını kazanarak namağlup şampiyon olduk.

Nasip olursa 25. 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya Kemer ilçesine oynanacak olan Play-Off maçlarında elimizden gelenin en iyisini yapıp 2. Lige yükselmek için mücadele edeceğiz. Bu maçta emeği geçen sporcu kardeşlerimi yönetimi teknik heyeti bizleri yanlız bırakmayan  birbirinde değerli kurum amirlerine STK başkanlarına siyasi parti temsilcilerine taraftarımıza ve gönül dostlarımızı canı gönülden kutluyorum. 

 

Şanlıurfa Haliliye takımına sporcularına başkanına yönetimine centilmence mücadelesinde dolayı ayrıca teşekkür ederim. Onlarada Play-Off maçlarında başarılar dilerim.İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Yeri geldi destek bulamadık, yeri geldi yolda kaldık, bir çok zorlukla mücadele ettik fakat ilk hedefimiz olan lig şampiyonluğunu kazandık. 

Bu sure zarfında evinizde konuk ettiğimiz ve konuk olduğumuz diğer takımlara yönetimlerine sporcularına teknik heyetlerine hakemlere bizimle aynı mücadeleyi veren herkese teşekkür ederiz.Olurda bu sürede birilerini incitip kırdıysak af ola,bizden yana hakınız varsa helal olsun onlarında hakkı varsa helal etsinler isteriz. Aslında anlatacak çok şeyin olduğunu biliyorum. Herkes zorluklar yaşadı,bizlerde yaşadık. Lakin bu spora olan aşkımız herşeyin üstesinde gelmemize yardımcı oldu.

 

 3. Lig bu hafta oynanan maçlarla son buldu. Bir sezon boyunca yapılabilecek herşeyi her organizeyi en iyi şekilde herkes üstün gayret göstermeye çalıştı.   Federasyon başkanımız sayın Muaz Ergezen başkanımıza ve    değerli yönetimine branş sorumlusuna kulüpler birliği başkanına yönetimine Merkez Hakem Kurulun'a teknik kurula camiamızın değerli sponsorlarına kısacası bu sporu yapmamıza destek olan herkese teşekkür ederim.

 

 Her zaman dediğimiz gibi,destek varsa engel yok.Rabbim hep birlikte nice güzel günler başarılar  yaşamayı bizlere nasip etsin eder  inşaallah" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber