Vampir Netanyahu’dan Tehdit

Siyaset 16.10.2023 - 19:54, Güncelleme: 16.10.2023 - 19:54
 

Vampir Netanyahu’dan Tehdit

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Filistin’e yönelik barbar savaşı ile ilgili konuşarak” Arka çıkan zarar görür” dedi.

İsrail Başbakanı Netanyahu Meclis açılışı konuşmasında İsrail, Filistin arasındaki savaş ile ilgili konuştu.Netanyahu Lübnan’daki Hizbullahı ve İran’ı kastederek, Hamas’ı sahiplenenler zarar görür dedi.   Savaş suçu işleyen Vampir Netanyahu “Aydınlık karanlık savaşı” benzetmesi yaparak 75 yıl süren savaş sonuç bulmadı. Varlığımız tehlike altındadır. Bu savaşı kazanacağız. “Dünyayı Hamas’ı Yenmek İçin Çağrı Yaptı” Gazze’de sivil dinlemeden her saniyede onlarca masun çocuk ve sivilleri barbarca katleden İsrail Başbakanı Netanyahu,dünyayı Hamas'ı yenmek için birleşmeye çağırdı. Lübnan'daki Hizbullah’a ve İran'a sert uyarıda bulunarak, "Bizi denemeyin, büyük zarar görürsünüz” dedi.  
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Filistin’e yönelik barbar savaşı ile ilgili konuşarak” Arka çıkan zarar görür” dedi.

İsrail Başbakanı Netanyahu Meclis açılışı konuşmasında İsrail, Filistin arasındaki savaş ile ilgili konuştu. Netanyahu Lübnan’daki Hizbullahı ve İran’ı kastederek, Hamas’ı sahiplenenler zarar görür dedi.

 

Savaş suçu işleyen Vampir Netanyahu “Aydınlık karanlık savaşı” benzetmesi yaparak 75 yıl süren savaş sonuç bulmadı. Varlığımız tehlike altındadır. Bu savaşı kazanacağız.

“Dünyayı Hamas’ı Yenmek İçin Çağrı Yaptı”

Gazze’de sivil dinlemeden her saniyede onlarca masun çocuk ve sivilleri barbarca katleden İsrail Başbakanı Netanyahu,dünyayı Hamas'ı yenmek için birleşmeye çağırdı. Lübnan'daki Hizbullah’a ve İran'a sert uyarıda bulunarak, "Bizi denemeyin, büyük zarar görürsünüz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber