Vali Balcı'dan Mübarek Üç Aylar mesajı

Gündem 23.01.2023 - 20:53, Güncelleme: 23.01.2023 - 20:53
 

Vali Balcı'dan Mübarek Üç Aylar mesajı

Van Valisi Dr. Ozan Balcı mübarek üç aylar dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Balcı yayınladığı mesajında;"   Yüce Allah'ın insanlara rahmetini, bağışlamasını çokça ihsan ettiği, her yıl manevi bir arınma mevsimi olarak bizlere gelen mübarek üç aylara bir kez daha kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğu içindeyiz.   Üç ayların başlangıcı, mübarek kandillerimizin ve on bir ayın sultanı Ramazan’ın müjdecisidir.   Yüreklerimizi dolduran yüksek manevi duygular içerisinde ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz Recep, Şaban ve Ramazan ayları, hoşgörü, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma değerlerimizi en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır.   Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek üç aylara ulaşmanın mutluluğunu değerli Vanlı hemşehrilerimizle paylaşıyor, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemine barış, mutluluk ve bereket getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Van Valisi Dr. Ozan Balcı mübarek üç aylar dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Vali Balcı yayınladığı mesajında;"
 
Yüce Allah'ın insanlara rahmetini, bağışlamasını çokça ihsan ettiği, her yıl manevi bir arınma mevsimi olarak bizlere gelen mübarek üç aylara bir kez daha kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğu içindeyiz.
 
Üç ayların başlangıcı, mübarek kandillerimizin ve on bir ayın sultanı Ramazan’ın müjdecisidir.
 
Yüreklerimizi dolduran yüksek manevi duygular içerisinde ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz Recep, Şaban ve Ramazan ayları, hoşgörü, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma değerlerimizi en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek üç aylara ulaşmanın mutluluğunu değerli Vanlı hemşehrilerimizle paylaşıyor, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemine barış, mutluluk ve bereket getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber