Ümit'li Vanspor Galibiyetle Başladı

Spor 14.01.2024 - 15:30, Güncelleme: 14.01.2024 - 15:30
 

Ümit'li Vanspor Galibiyetle Başladı

Sezonun ikinci yarısında teknik direktör Ümit Bozkurt ile başlayan Vanspor, Bucaspor'u eli boş gönderdi. 1-0

  TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, kendi evinde konuk ettiği güçlü rakibi Bucaspor'u tek golle yenmesini bildi.   Sezona Şampiyonluk parolası ile başlayan Vanspor, ilk devrede büyük sıkıntılar çekti. Büyük çalkantılı zamanlar geçiren temsilcimiz devre arasına girdikten sonra teknik direktör Ümit Bozkurt ile anlaşarak yüreklere su serpmişti. Daha sonra geçen sezonun başarılı oyuncusu Emre Oymak, Muhammed Gönülaçar ve Metincan Cici ile kadrosunu güçlendirdi.   İkinci devrenin ilk maçında Van Atatürk Şehir Statyumu'nda grubun güçlü takımlarından Bucaspor konuk eden siyah Kırmızılı takımımız, oynadığı oyunla ümit verdi. Maçın başından sonuna kadar tek kale oynayan Vanspor, konuk takımın katı defansını geçmekle zorlandı. 88. dakikadan kazandığımız penaltıyı gole çeviren Harun Kavaklıdere takımını 1-0 öne geçirdi.   Alınan bu galibiyetle puanını 37'ye çıkaran Vanspor, 4. sıraya yükseldi. Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda ilk maçını başarılı geçerek, sonraki haftalar için ümit dağıttı. Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
Sezonun ikinci yarısında teknik direktör Ümit Bozkurt ile başlayan Vanspor, Bucaspor'u eli boş gönderdi. 1-0
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, kendi evinde konuk ettiği güçlü rakibi Bucaspor'u tek golle yenmesini bildi.
 
Sezona Şampiyonluk parolası ile başlayan Vanspor, ilk devrede büyük sıkıntılar çekti. Büyük çalkantılı zamanlar geçiren temsilcimiz devre arasına girdikten sonra teknik direktör Ümit Bozkurt ile anlaşarak yüreklere su serpmişti. Daha sonra geçen sezonun başarılı oyuncusu Emre Oymak, Muhammed Gönülaçar ve Metincan Cici ile kadrosunu güçlendirdi.
 
İkinci devrenin ilk maçında Van Atatürk Şehir Statyumu'nda grubun güçlü takımlarından Buca spor konuk eden siyah Kırmızılı takımımız, oynadığı oyunla ümit verdi.
Maçın başından sonuna kadar tek kale oynayan Vanspor, konuk takımın katı defansını geçmekle zorlandı.
88. dakikadan kazandığımız penaltıyı gole çeviren Harun Kavaklıdere takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Alınan bu galibiyetle puanını 37'ye çıkaran Vanspor, 4. sıraya yükseldi.
Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda ilk maçını başarılı geçerek, sonraki haftalar için ümit dağıttı.
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber