Ümit Özdağ’dan Davutoğlu’na: Serok Değil, Korkaksın!

Van Haber 17.11.2022 - 14:47, Güncelleme: 17.11.2022 - 14:47
 

Ümit Özdağ’dan Davutoğlu’na: Serok Değil, Korkaksın!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli’de yaptığı açıklamada, “Ahmet Davutoğlu gerçekleri söylemekten korkuyor. Serok Ahmet değil, korkak Ahmet’sin sen” diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli’de yaptığı açıklamada, “Ahmet Davutoğlu gerçekleri söylemekten korkuyor. Serok Ahmet değil, korkak Ahmet’sin sen” diye konuştu.  Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Denizli’de olan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, bir gazetecinin Davutoğlu'ndan yanıt aldınız mı sorusu üzerine, “Ahmet Davutoğlu gerçekleri söylemekten korkuyor. Serok Ahmet değil, korkak Ahmet’sin sen. Türkiye'nin başına, Cumhuriyet tarihi boyunca en büyük belayı açtın. Milyonlarca sığınmacının Türkiye'ye girmesinden sen sorumlusun. Türk Halkına yalan söylüyorsun, gerçeği söylemeyerek. Senin neyi bildiğini ben biliyorum. Sen benim bildiğimden daha fazlasını biliyorsun. Artık konuş. ‘’dedi.   DAVUTOĞLU’NA SORUN! Özdağ, şöyle devam etti: ‘’Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener; Ahmet Davutoğlu ile aynı masaya oturup Türkiye'ye demokrasi getireceğiniz iddiasında bulunmadan önce Davutoğlu'na sorun. Haziran-Kasım 2015'te ne oldu diye? Sen bu konuda açıklama yaptıktan sora Erdoğan seni niye tehdit etti? Ne oldu yüzlerce insan öldü nasıl öldü. Ankara gar patlaması nasıl oldu?’’  Millet Haber Ajansı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli’de yaptığı açıklamada, “Ahmet Davutoğlu gerçekleri söylemekten korkuyor. Serok Ahmet değil, korkak Ahmet’sin sen” diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli’de yaptığı açıklamada, “ Ahmet Davutoğlu gerçekleri söylemekten korkuyor. Serok Ahmet değil, korkak Ahmet’sin sen” diye konuştu. 


Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Denizli’de olan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, bir gazetecinin Davutoğlu'ndan yanıt aldınız mı sorusu üzerine, “ Ahmet Davutoğlu gerçekleri söylemekten korkuyor. Serok Ahmet değil, korkak Ahmet’sin sen. Türkiye'nin başına, Cumhuriyet tarihi boyunca en büyük belayı açtın. Milyonlarca sığınmacının Türkiye'ye girmesinden sen sorumlusun. Türk Halkına yalan söylüyorsun, gerçeği söylemeyerek. Senin neyi bildiğini ben biliyorum. Sen benim bildiğimden daha fazlasını biliyorsun. Artık konuş. ‘’dedi.

 

DAVUTOĞLU’NA SORUN!


Özdağ, şöyle devam etti: ‘’Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener; Ahmet Davutoğlu ile aynı masaya oturup Türkiye'ye demokrasi getireceğiniz iddiasında bulunmadan önce Davutoğlu'na sorun. Haziran-Kasım 2015'te ne oldu diye? Sen bu konuda açıklama yaptıktan sora Erdoğan seni niye tehdit etti? Ne oldu yüzlerce insan öldü nasıl öldü. Ankara gar patlaması nasıl oldu?’’ 

Millet Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber