Üç Bant 'ta Gelenek Bozulmadı

Spor 21.09.2023 - 15:51, Güncelleme: 21.09.2023 - 16:37
 

Üç Bant 'ta Gelenek Bozulmadı

Van üç bant bilardo il Birinciliği 2. Etap müsabakalarını 102 sporcunun katılımı ile tamamlandı.

Van üç bant bilardo il Birinciliği 2. Etap müsabakalarını 102 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Söz konusu Turnuva ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Bilardo Fedarasyon  İl Temsilcisi Abdurrahman Akbulut " Malumunuz Van'da çok sayıda profesyonel anlamda Bilardo sporuna gönül vermiş sporcumuz var. Biz de gerek Van'da gerekse bölge illerimizde gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla Bilardoseverleri turnuvalarda buluşturuyoruz. Bugün de Van'da böyle turnuva tertip ettik. Müsabakalarda desteğini esirgemeyen YYÜ Üniversitesi rektör yardımcısı  Sayın Murat Kayri  'e turnuvada emek veren tüm hakem ve sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ederim, derece yapan sporcu arkadaşlarımı da kutlarım, dedi. Turnuva ile ilgili bir açıklama da Gözde Bilardo İşletmeciliği yapan Davut Gürel'den geldi. Davut Gürel " Yıllardır bu solunda Bilardo sporuna hizmet vermekteyiz. Öyle ki buraya gelen tüm sporcu kardeşlerimiz ile  aile ortamını aratmıyoruz Yenilenen nezih mekanımızla birlikte bu ortamı daha da güzelleştirip daha iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.Bugün de son derece heyecanlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Tüm karşılaşmalar oldukça çekişmeli ve centilmenlik çerçevesinde geçti. Bu vesileyle şampiyon olan ferhat öztürkçü arkadaşımızı ve derece alan diğer sporcuları bir. kez daha tebrik ederim, diyerek sözlerini tamamladı. . Nazarlıklar dışında gelenek yine bozulmadı. 14 il Birinciliği  2 il ikinciliği  1 il üçüncülüğü  Tebrikler Ferhat 1. Ferhat öztürkçü  2. Kaya gün 3. Mehmet ali Ertan ve Hamza Görentaş    Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş
Van üç bant bilardo il Birinciliği 2. Etap müsabakalarını 102 sporcunun katılımı ile tamamlandı.

Van üç bant bilardo il Birinciliği 2. Etap müsabakalarını 102 sporcunun katılımı ile tamamlandı.

Söz konusu Turnuva ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Bilardo Fedarasyon  İl Temsilcisi Abdurrahman Akbulut " Malumunuz Van'da çok sayıda profesyonel anlamda Bilardo sporuna gönül vermiş sporcumuz var. Biz de gerek Van'da gerekse bölge illerimizde gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla Bilardoseverleri turnuvalarda buluşturuyoruz. Bugün de Van'da böyle turnuva tertip ettik. Müsabakalarda desteğini esirgemeyen YYÜ Üniversitesi rektör yardımcısı  Sayın Murat Kayri  'e turnuvada emek veren tüm hakem ve sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ederim, derece yapan sporcu arkadaşlarımı da kutlarım, dedi.

Turnuva ile ilgili bir açıklama da Gözde Bilardo İşletmeciliği yapan Davut Gürel'den geldi. Davut Gürel " Yıllardır bu solunda Bilardo sporuna hizmet vermekteyiz. Öyle ki buraya gelen tüm sporcu kardeşlerimiz ile  aile ortamını aratmıyoruz Yenilenen nezih mekanımızla birlikte bu ortamı daha da güzelleştirip daha iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.Bugün de son derece heyecanlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Tüm karşılaşmalar oldukça çekişmeli ve centilmenlik çerçevesinde geçti. Bu vesileyle şampiyon olan ferhat öztürkçü arkadaşımızı ve derece alan diğer sporcuları bir. kez daha tebrik ederim, diyerek sözlerini tamamladı.

.

Nazarlıklar dışında gelenek yine bozulmadı.
14 il Birinciliği 
2 il ikinciliği 
1 il üçüncülüğü 
Tebrikler Ferhat

1. Ferhat öztürkçü 
2. Kaya gün
3. Mehmet ali Ertan ve Hamza Görentaş 

 

Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber