TUŞBA’YA DEĞER KATACAK OLAN DEV ESERİN YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR

Gündem 05.12.2023 - 15:41, Güncelleme: 05.12.2023 - 15:41
 

TUŞBA’YA DEĞER KATACAK OLAN DEV ESERİN YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediyesi’nin, yapımına etaplar halinde başladığı ve bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğine sahip ‘Tuşba Bardakçı Millet Bahçesi’ndeki hummalı çalışma hız kesmeden devam ediyor.

  Bölgenin yükselen yıldızı Tuşba’nın gelişmesi için göreve geldiği günden itibaren birbirinden önemli projelere imza atan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçenin gelişimine değer katmaya devam ediyor. Başkan Akman’ın, girişimleri sonucu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın destekleri ile etaplar halinde 717 bin metrekare devasa alan üzerinde inşa edilen ve bölgenin en büyük millet bahçesinin yapımı büyük ölçüde tamamlandı.   TUŞBA’NIN VAN GÖLÜ SAHİLLERİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELİYOR Van Gölü’nün Tuşba İlçe sahilinin önemli bir kısmını cazibe merkezi haline getirecek ve halkın keyifli zaman geçireceği 717 bin metrekare devasa alana sahip millet bahçesinin ilk etabının altyapısı ve otoparkının tamamen bitirildiği kaydedildi. Çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği millet bahçesindeki kapalı alanların ise büyük ölçüde tamamlandığı ifade edilirken, halk kıraathanesinin ikinci katı ile spor sahalarının da bitme aşamasına geldiği vurgulandı.    BAŞKAN AKMAN, ‘MEVSİM ŞARTLARI ELVERDİĞİ SÜRECE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK’ Tuşba Bardakçı Millet Bahçesi’nin peyzaj çalışmalarının devam ettiğini anlatan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ağaç dikimine ise başladıklarını söyledi. Başkan Akman, “Yeşil dokusu ve sosyal donatıları ile halkımızın yaşam kalitesini daha da yükseltecek olan millet bahçemizin peyzaj çalışmaları hızla devam ediyor. Mevsim şartlarının elverdiği ölçüde millet bahçemizi bir an önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak için hummalı çalışmamız aynı kararlılıkla devam edecektir” dedi.
Tuşba Belediyesi’nin, yapımına etaplar halinde başladığı ve bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğine sahip ‘Tuşba Bardakçı Millet Bahçesi’ndeki hummalı çalışma hız kesmeden devam ediyor.
 
Bölgenin yükselen yıldızı Tuşba’nın gelişmesi için göreve geldiği günden itibaren birbirinden önemli projelere imza atan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçenin gelişimine değer katmaya devam ediyor. Başkan Akman’ın, girişimleri sonucu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın destekleri ile etaplar halinde 717 bin metrekare devasa alan üzerinde inşa edilen ve bölgenin en büyük millet bahçesinin yapımı büyük ölçüde tamamlandı.
 
TUŞBA’NIN VAN GÖLÜ SAHİLLERİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELİYOR
Van Gölü’nün Tuşba İlçe sahilinin önemli bir kısmını cazibe merkezi haline getirecek ve halkın keyifli zaman geçireceği 717 bin metrekare devasa alana sahip millet bahçesinin ilk etabının altyapısı ve otoparkının tamamen bitirildiği kaydedildi. Çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği millet bahçesindeki kapalı alanların ise büyük ölçüde tamamlandığı ifade edilirken, halk kıraathanesinin ikinci katı ile spor sahalarının da bitme aşamasına geldiği vurgulandı. 
 
BAŞKAN AKMAN, ‘MEVSİM ŞARTLARI ELVERDİĞİ SÜRECE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK’
Tuşba Bardakçı Millet Bahçesi’nin peyzaj çalışmalarının devam ettiğini anlatan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ağaç dikimine ise başladıklarını söyledi. Başkan Akman, “Yeşil dokusu ve sosyal donatıları ile halkımızın yaşam kalitesini daha da yükseltecek olan millet bahçemizin peyzaj çalışmaları hızla devam ediyor. Mevsim şartlarının elverdiği ölçüde millet bahçemizi bir an önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak için hummalı çalışmamız aynı kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber