Tuşba'da Yol Çalışması Yapılmayan Mahalle Kalmadı

Van Haber 13.09.2023 - 18:16, Güncelleme: 13.09.2023 - 18:16
 

Tuşba'da Yol Çalışması Yapılmayan Mahalle Kalmadı

Tuşba Belediyesi, cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için bu yıl 165 bin metrekare kilit parke taşı serimi gerçekleştirerek, kilit parke taşı veya asfalt çalışması yapılmayan kırsal mahalle bırakmadı.

‘Merkez mahallelerde ne varsa kırsal mahallelerde de o olacak’ sloganıyla göreve başlayan Belediye Başkanı Salih Akman, kırsal mahallelerde başlattığı kilit parke taşı ve asfalt çalışmasıyla cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturdu. Kırsal mahallelerde oturan vatandaşları, tozdan ve çamurdan arındırılmış düzenli bir kentte yaşamaları hedefiyle yola çıkan Başkan Akman, sadece bu yıl 165 bin metrekare kilit parke taşı çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.  BAŞKAN AKMAN, ‘YOL SORUNU BİTMİŞ BİR TUŞBA HAYALİ İLE ÇIKTIK’ Yol sorununu tamamıyla bitmiş bir Tuşba hayali ile çıktıkları bu hizmet yolculuğunda kırsal mahalleleri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için başlattıkları yol çalışması seferberliğini bu yıl da aynı kararlılıkla sürdürdüklerini söyleyen Başkan Akman, ilçenin her noktasında oturan vatandaşların daha modern bir kentte yaşamalarını sağlamak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.   BAŞKAN AKMAN, ‘HAYAL ETTİĞİMİZ TUŞBA HEDEFİMİZE HER GÜN BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUZ’ Bu yıl ihalesini gerçekleştirdikleri 165 bin metrekare kilit parke taşı çalışmasını 4 ayrı ekip ile kırsal mahallelerde yürüttüklerini söyleyen Başkan Akman, “Yapılan bu çalışma ile birlikte göreve geldiğimizden bu güne kadar 550 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yapmış olacağız. Böylelikle kırsal mahallelerimizde kilit parke taşı veya asfalt çalışması yapılmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacak. Bunun yanında sel, su baskınları ve heyelana karşı da önlemlerimizi alıyoruz. Sadece bu yıl yapılan kilit parke taşı çalışmaları kapsamında menfezler için 6 bin metre koruge boru kullandık” dedi
Tuşba Belediyesi, cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için bu yıl 165 bin metrekare kilit parke taşı serimi gerçekleştirerek, kilit parke taşı veya asfalt çalışması yapılmayan kırsal mahalle bırakmadı.

‘Merkez mahallelerde ne varsa kırsal mahallelerde de o olacak’ sloganıyla göreve başlayan Belediye Başkanı Salih Akman, kırsal mahallelerde başlattığı kilit parke taşı ve asfalt çalışmasıyla cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturdu. Kırsal mahallelerde oturan vatandaşları, tozdan ve çamurdan arındırılmış düzenli bir kentte yaşamaları hedefiyle yola çıkan Başkan Akman, sadece bu yıl 165 bin metrekare kilit parke taşı çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

BAŞKAN AKMAN, ‘YOL SORUNU BİTMİŞ BİR TUŞBA HAYALİ İLE ÇIKTIK’
Yol sorununu tamamıyla bitmiş bir Tuşba hayali ile çıktıkları bu hizmet yolculuğunda kırsal mahalleleri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için başlattıkları yol çalışması seferberliğini bu yıl da aynı kararlılıkla sürdürdüklerini söyleyen Başkan Akman, ilçenin her noktasında oturan vatandaşların daha modern bir kentte yaşamalarını sağlamak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.  

BAŞKAN AKMAN, ‘HAYAL ETTİĞİMİZ TUŞBA HEDEFİMİZE HER GÜN BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUZ’
Bu yıl ihalesini gerçekleştirdikleri 165 bin metrekare kilit parke taşı çalışmasını 4 ayrı ekip ile kırsal mahallelerde yürüttüklerini söyleyen Başkan Akman, “Yapılan bu çalışma ile birlikte göreve geldiğimizden bu güne kadar 550 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yapmış olacağız. Böylelikle kırsal mahallelerimizde kilit parke taşı veya asfalt çalışması yapılmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacak. Bunun yanında sel, su baskınları ve heyelana karşı da önlemlerimizi alıyoruz. Sadece bu yıl yapılan kilit parke taşı çalışmaları kapsamında menfezler için 6 bin metre koruge boru kullandık” dedi

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber