Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran Büyük Coşkuyla Karşılandı

Van Haber 25.09.2023 - 17:01, Güncelleme: 25.09.2023 - 17:01
 

Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran Büyük Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, atama belgesini aldıktan sonra Ferit Melen Havaalanı'nda ailesi başta olmak üzere binlerce sevenleri tarafından karşılandı.

 Çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Erdal Baran, havaalanından ilçe Parti binasına kadar büyük bir araç konvoyu eşliğinde gelerek, partililerle bir araya geldi. Burada  yöneticiler, mahalle başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla buluşan Başkan Baran Coşkulu karşılamaya nedeniyle herkese teşekkür etti. Daha sonra eski ilçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, yeni başkan Erdal Baran'a çiçek taktim ederek, görevi teslim etti. 2024 Yerel Seçim önceki yeni atamalarla teşkilatlarını güçlendiren AK Parti, hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor. Tuşba ilçe Başkanlığına atamasıyla başta Küresünni aşiretinden sevinçle karşılanırken, ilçe sınırları içinde yaşayan herkesin de olurunu aldı. Pazartesi gününden itibaren tebrik ziyaretlerini kabul eden olan genç başkan Erdal Baran " Türkiye Yüzyılı hep birlikte yürüyeceğiz" dedi.  
AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, atama belgesini aldıktan sonra Ferit Melen Havaalanı'nda ailesi başta olmak üzere binlerce sevenleri tarafından karşılandı.

 Çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Erdal Baran, havaalanından ilçe Parti binasına kadar büyük bir araç konvoyu eşliğinde gelerek, partililerle bir araya geldi.

Burada  yöneticiler, mahalle başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla buluşan Başkan Baran Coşkulu karşılamaya nedeniyle herkese teşekkür etti.

Daha sonra eski ilçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, yeni başkan Erdal Baran'a çiçek taktim ederek, görevi teslim etti.

2024 Yerel Seçim önceki yeni atamalarla teşkilatlarını güçlendiren AK Parti, hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Tuşba ilçe Başkanlığına atamasıyla başta Küresünni aşiretinden sevinçle karşılanırken, ilçe sınırları içinde yaşayan herkesin de olurunu aldı.

Pazartesi gününden itibaren tebrik ziyaretlerini kabul eden olan genç başkan Erdal Baran " Türkiye Yüzyılı hep birlikte yürüyeceğiz" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber