TUŞBA GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜ HÜSEYİN ESEN'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Spor 24.10.2023 - 15:43, Güncelleme: 24.10.2023 - 15:43
 

TUŞBA GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜ HÜSEYİN ESEN'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hüseyin Esen yaptığı açıklamada "Her zaman gençlerin ve sporcularımızın yanındayız " ifadelerini kullandı.

Eskişehir ilinde yapılan okullar arası Türkiye Kros yarışmasında Van damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta yapılan yarışmalarda Van'ı temsil ederek 3000 mt yıldız erkeklerde takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Çaldıran Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu sporcularını ve anatrenörlere kayıtsız kalmayan Tuşba Gençlik Spor İl Müdürü Hüseyin Esen, makamında ağırladığı sporcuları alınan başarıdan dolayı tebrik ederek onları spor ayakkabısıyla ödüllendirdi.   Müdür Esen yaptığı açıklamada " Bizler her alanda olduğu gibi özellikle spor alanında da çocuklarımızın,gençlerimizin ve sporcularımızın yanındayız. Bugün de Van'ın adını Eskişehir'de duyuran elde ettikleri başarıyla göğsümüzü kabartan Çaldıran Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur Orta Okul takımını, sporcularını,hocalarını ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederim. İnanıyorum ki bölge insanımıza destek verilirse daha fazla imkan sunulursa bu tarz başarılar asla tesadüf olmaz. Bizler de elimizdeki tüm imkanları gençlerimiz için seferber etmiş durumdayız ve her zaman onların yanındayız" ifadelerini kullandı.       Haber Röportaj: Ercan Ulutaş
Hüseyin Esen yaptığı açıklamada "Her zaman gençlerin ve sporcularımızın yanındayız " ifadelerini kullandı.

Eskişehir ilinde yapılan okullar arası Türkiye Kros yarışmasında Van damgasını vurdu.

Geçtiğimiz hafta yapılan yarışmalarda Van'ı temsil ederek 3000 mt yıldız erkeklerde takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Çaldıran Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu sporcularını ve anatrenörlere kayıtsız kalmayan Tuşba Gençlik Spor İl Müdürü Hüseyin Esen, makamında ağırladığı sporcuları alınan başarıdan dolayı tebrik ederek onları spor ayakkabısıyla ödüllendirdi.

 

Müdür Esen yaptığı açıklamada " Bizler her alanda olduğu gibi özellikle spor alanında da çocuklarımızın,gençlerimizin ve sporcularımızın yanındayız. Bugün de Van'ın adını Eskişehir'de duyuran elde ettikleri başarıyla göğsümüzü kabartan Çaldıran Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur Orta Okul takımını, sporcularını,hocalarını ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederim. İnanıyorum ki bölge insanımıza destek verilirse daha fazla imkan sunulursa bu tarz başarılar asla tesadüf olmaz. Bizler de elimizdeki tüm imkanları gençlerimiz için seferber etmiş durumdayız ve her zaman onların yanındayız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber