Tuşba Ehline Emanet

Siyaset 06.02.2024 - 21:24, Güncelleme: 06.02.2024 - 21:24
 

Tuşba Ehline Emanet

AK Parti’de uzun süren istişareler neticesinde 31 Mart Yerel seçimleri için İlçe Belediye Başkan adayları netleşti.

Önümüzdeki 31 Mart seçimleri kapsamında AK Parti’de Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere İlçe Belediye Başkan Aday Adayları başvurularını yaparak, adeta vitrine çıktılar. Kıyasıya geçen adaylık mücadelesinde tüm aday adaylar kendi hünerlerinin yanında birçok projeleriyle  bende varım dediler. Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı bulunmayan eski Milletvekili Abdullahat Arvas AK Parti Genel Merkezi tarafından dümenin başına getirildi. Tüm ilçeler için nefesler tutulurken, rekabetin daha da kızıştığını aleni gördük. Tüm bu heyecan stres ve maceranın sonunda Süleyman Oflas Tuşba Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Kentin önemli mühendislerinden birisi olan Oflas, aynı zamanda kent nüfusunun yüzde 70’ne sahip olan Bruki aşiretine mensup olmakla beraber, Tuşba İlçesinde de sevilen ve sayılan genç siyasetçi olarak dikkatleri çekti. Daha önceki AK Parti Van İl Başkan Yardımcılığı görevinde son derece devlet terbiyesiyle hareket ederek, herkese örnek olacak büyük bir siyasi ahlakla hemşerilerine hizmet etti. Siyasi aile geleneğinden gelen Süleyman Oflas, başta yakın akraba, eş, dost, arkadaş ve toplumun büyük desteğini arkasına alarak, hizmet için bende varım demişti. Van halkının merakla beklediği adayları AK Parti Genel Merkezi adeta ince eleyip sıkı dokudu. Yarın Uygulama otelinde yapılacak olan resmi açıklama ve aday tanıtım toplantı öncesi Tuşba İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas’a verilmesiyle beraber kamuoyunda büyük sevinçle karşılandı. Oflas’ın 31 Mart seçimlerinde yüksek bir oyla tarih yazması bekleniliyor. Yerelvanhaber merkezi olarak, Tuşba adayı Süleyman Oflas başta olmak üzere tüm adaylara başarılar diliyoruz. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti’de uzun süren istişareler neticesinde 31 Mart Yerel seçimleri için İlçe Belediye Başkan adayları netleşti.

Önümüzdeki 31 Mart seçimleri kapsamında AK Parti’de Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere İlçe Belediye Başkan Aday Adayları başvurularını yaparak, adeta vitrine çıktılar. Kıyasıya geçen adaylık mücadelesinde tüm aday adaylar kendi hünerlerinin yanında birçok projeleriyle  bende varım dediler.

Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı bulunmayan eski Milletvekili Abdullahat Arvas AK Parti Genel Merkezi tarafından dümenin başına getirildi. Tüm ilçeler için nefesler tutulurken, rekabetin daha da kızıştığını aleni gördük. Tüm bu heyecan stres ve maceranın sonunda Süleyman Oflas Tuşba Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Kentin önemli mühendislerinden birisi olan Oflas, aynı zamanda kent nüfusunun yüzde 70’ne sahip olan Bruki aşiretine mensup olmakla beraber, Tuşba İlçesinde de sevilen ve sayılan genç siyasetçi olarak dikkatleri çekti. Daha önceki AK Parti Van İl Başkan Yardımcılığı görevinde son derece devlet terbiyesiyle hareket ederek, herkese örnek olacak büyük bir siyasi ahlakla hemşerilerine hizmet etti.

Siyasi aile geleneğinden gelen Süleyman Oflas, başta yakın akraba, eş, dost, arkadaş ve toplumun büyük desteğini arkasına alarak, hizmet için bende varım demişti.

Van halkının merakla beklediği adayları AK Parti Genel Merkezi adeta ince eleyip sıkı dokudu. Yarın Uygulama otelinde yapılacak olan resmi açıklama ve aday tanıtım toplantı öncesi Tuşba İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas’a verilmesiyle beraber kamuoyunda büyük sevinçle karşılandı.

Oflas’ın 31 Mart seçimlerinde yüksek bir oyla tarih yazması bekleniliyor. Yerelvanhaber merkezi olarak, Tuşba adayı Süleyman Oflas başta olmak üzere tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Vanli
(06.02.2024 22:01 - #254)
Tuşba ya hayırlı
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber