Tuşba Belediyesi'nden Asfalt Seferberliği

Gündem 01.09.2023 - 18:33, Güncelleme: 01.09.2023 - 18:33
 

Tuşba Belediyesi'nden Asfalt Seferberliği

Tuşba Belediyesi, ilçenin ulaşım ve altyapı sorununu çözmek için bu yıl ihalesini gerçekleştirdiği 30 bin ton sıcak asfalt ve 25 bin ton yama malzemesi serimine başladı.

    Modern ve yaşanılabilir kent anlayışını merkeze alan Tuşba Belediyesi, Tuşba’nın ve Tuşbalıların konforlu bir ulaşıma kavuşabilmesi amacıyla bir kaç mahallede aynı anda sıcak asfalt serimi ve yama çalışması startını verdi. Yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Salih Akman, merkez mahallelerde imarı hazır ve altyapısı tamamlanan tüm yolları asfaltlamayı planladıklarını söyledi.  BAŞKAN AKMAN, ‘TUŞBA’DA TAHRİP OLAN YOL KALMAYACAK’ Aynı zamanda ayrı bir ekibin de yapılan bazı altyapı çalışmalarından dolayı tahrip olan yolları onardığını dile getiren Başkan Akman, çalışmaları tamamladıklarında Tuşba’da tahrip olan yol kalmayacağını söyledi. Asfalt serimi ve yama çalışmalarına 2 finişer, 50 personel ve 27 iş makinesiyle bugün itibarıyla başladıklarını kaydeden Başkan Akman, ihalesini gerçekleştirdikleri 30 bin ton sıcak asfalt ile 25 kilometre sıcak asfalt serimi yapılmış yol ağını Tuşbalılara kazandıracaklarını belirtti.   BAŞKAN AKMAN, ‘SON YILLARIN EN BÜYÜK ASFALT SERİMİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’ Tuşba’da son yılların en büyük asfalt serim çalışmalarından birini gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akman, “Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz, Tuşba’da adeta bir asfalt seferberliği gerçekleştiriyor. Bu bağlamda yapılan çalışmalarımızda gecesini gündüzüne katan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Belirlenen program kapsamında, Tuşba’nın merkez mahallelerinde sıcak asfalt serimi ve yama çalışmamıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Tuşba Belediyesi, ilçenin ulaşım ve altyapı sorununu çözmek için bu yıl ihalesini gerçekleştirdiği 30 bin ton sıcak asfalt ve 25 bin ton yama malzemesi serimine başladı.

 

 

Modern ve yaşanılabilir kent anlayışını merkeze alan Tuşba Belediyesi, Tuşba’nın ve Tuşbalıların konforlu bir ulaşıma kavuşabilmesi amacıyla bir kaç mahallede aynı anda sıcak asfalt serimi ve yama çalışması startını verdi. Yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Salih Akman, merkez mahallelerde imarı hazır ve altyapısı tamamlanan tüm yolları asfaltlamayı planladıklarını söyledi. 

BAŞKAN AKMAN, ‘TUŞBA’DA TAHRİP OLAN YOL KALMAYACAK’
Aynı zamanda ayrı bir ekibin de yapılan bazı altyapı çalışmalarından dolayı tahrip olan yolları onardığını dile getiren Başkan Akman, çalışmaları tamamladıklarında Tuşba’da tahrip olan yol kalmayacağını söyledi. Asfalt serimi ve yama çalışmalarına 2 finişer, 50 personel ve 27 iş makinesiyle bugün itibarıyla başladıklarını kaydeden Başkan Akman, ihalesini gerçekleştirdikleri 30 bin ton sıcak asfalt ile 25 kilometre sıcak asfalt serimi yapılmış yol ağını Tuşbalılara kazandıracaklarını belirtti.  

BAŞKAN AKMAN, ‘SON YILLARIN EN BÜYÜK ASFALT SERİMİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’


Tuşba’da son yılların en büyük asfalt serim çalışmalarından birini gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akman, “Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz, Tuşba’da adeta bir asfalt seferberliği gerçekleştiriyor. Bu bağlamda yapılan çalışmalarımızda gecesini gündüzüne katan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Belirlenen program kapsamında, Tuşba’nın merkez mahallelerinde sıcak asfalt serimi ve yama çalışmamıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber