Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas’tan Gövde Gösterisi

Siyaset 24.02.2024 - 22:39, Güncelleme: 24.02.2024 - 22:39
 

Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas’tan Gövde Gösterisi

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gedikbulak Mahallesi'nde kesilen kurbanlar eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Yoğun bir tempo ile 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim kampanyasını yürüten AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, sabahın erken saatlerinde 90 araçlık konvoy ve yaklaşık 250 kişilik ekip ile gittiği Tuşba ilçesi Gedikbulak Mahallesi'nde kurban kesilerek karşılandı. Burada bir konuşma yapan Oflas, kendi doğup büyüdüğü mahallede coşku ve heyecanla karşılanmanın kendilerini oldukça duygulandırdığını ifade ederek büyüklerin duasına ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı. Başkan Adayı Oflas, "Genel Merkezimiz tarafından Tuşba Belediye Başkan Adaylığımız tarafımıza tevdi edildiği gün, aile büyüklerimle görüşüp ilk önce baba ocağına gideceğimi söyledim. O dönem mahallemizde bulunan bir taziye ziyareti nedeniyle bir hafta ertelemek durumunda kaldık. Nasip bugüneymiş. Biz bugün buraya oy istemek için gelmedik. Sizlerden dua istemeye, yanımızda yer almaya davet etmeye geldik. Öyle bir kazanacağız ki Tuşba da hiç kimse kaybetmeyecek. Bizleri burada coşku ve heyecan içerisinde karşılayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum" dedi. Oflas mahalle ziyaretlerine Derebey,  Çitören, Marmit ve Arısu ile devam etti. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gedikbulak Mahallesi'nde kesilen kurbanlar eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Yoğun bir tempo ile 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim kampanyasını yürüten AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, sabahın erken saatlerinde 90 araçlık konvoy ve yaklaşık 250 kişilik ekip ile gittiği Tuşba ilçesi Gedikbulak Mahallesi'nde kurban kesilerek karşılandı.

Burada bir konuşma yapan Oflas, kendi doğup büyüdüğü mahallede coşku ve heyecanla karşılanmanın kendilerini oldukça duygulandırdığını ifade ederek büyüklerin duasına ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Başkan Adayı Oflas, "Genel Merkezimiz tarafından Tuşba Belediye Başkan Adaylığımız tarafımıza tevdi edildiği gün, aile büyüklerimle görüşüp ilk önce baba ocağına gideceğimi söyledim. O dönem mahallemizde bulunan bir taziye ziyareti nedeniyle bir hafta ertelemek durumunda kaldık. Nasip bugüneymiş. Biz bugün buraya oy istemek için gelmedik. Sizlerden dua istemeye, yanımızda yer almaya davet etmeye geldik. Öyle bir kazanacağız ki Tuşba da hiç kimse kaybetmeyecek. Bizleri burada coşku ve heyecan içerisinde karşılayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Oflas mahalle ziyaretlerine Derebey,  Çitören, Marmit ve Arısu ile devam etti.

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber