Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas’tan Görkemli Seçim Ofisi Açılışı

Siyaset 19.02.2024 - 17:29, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:37
 

Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas’tan Görkemli Seçim Ofisi Açılışı

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, coşkulu bir kalabalık eşliğinde seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi.

Gerçekleşen seçim ofisi açılışına AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullahat Arvas, Milletvekili Burhan Kayatürk, 27. Dönem Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, İl Koordinatörü Hacı Özkan, çok sayıda partililer, eş, dost ve akrabaları katıldı. 31 Mart yerel seçimleri kapsamında görkemli bir şekilde gerçekleşen seçim ofisi açılışında ilk olarak konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, " AK Belediyeciliğin zirve yapacağı yerel seçimleri için tüm teşkilatlarımız ile birlikte hazırız. Yoğun geçen aday belirleme sürecinde tüm dava arkadaşlarımızla güzel istişarelerde bulunduk. Genel merkezimizin teveccühleri neticesinde aday olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içinde 31 Mart zaferini gönül birlikteliği içinde kutlayacağız. Rabbim yar ve yardımız olsun” dedi. Yoğun alkışlar eşliğinde konuşmasını yapan Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas ise, " Bu güzel ve anlamlı her şeyden önce sanayi şehrimiz Tuşba'nın geleceği için seçim ve irtibat ofisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan binlerce gönüldaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet etmek boynumun borcudur.   “BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞIMI MÜJDELEMEK İSTİYORUM” İçinizden biri olarak, bu memlekette doğmuş, büyümüş, aynı zamanda mühendislik eğitimini üst düzeyde tamamlamış ileri için büyük hizmetlerde bulunacağımı sizler huzurunda müjdelemek istiyorum. Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri için hemşerilerimiz neden ve niçin kime oy vereceğini çok iyi biliyor. Kaliteli bir seçim propaganda dönemi geçirip inşallah bu memleketi sizlerin teveccühü ile hak ettiği yere getireceğiz. İnancımız, motivasyonumuz çok yüksek. Saha çalışmaları kapsamında göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alaka bizlerin ufkunu daha da açmaktadır.   " GELECEĞE VE HİZMETE ODAKLANACAĞIZ" Sanayi ve turizm şehri olan şirin ilçemiz Tuşba için hayallerimiz var. Herkesin daha rahat etmesi için gelecek nesillerimize emanet edeceğimiz Tuşba için geleceğe ve hizmete odaklanacağız. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah bu süreçten sonra her şeyi geride bırakıp önümüze odaklanacağız, geleceğe odaklanacağız. Genç nüfusumuza ufuk olacağız. Onları heyecanlandıracak işler yapacağız. Bunları da sık sık bir araya gelip paylaşacağız. Bu şehri beraber yöneteceğiz diyor sizleri Allah’a emanet ediyorum. “ sözlerini sarf etti. Açılış konuşmalarının ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesilirken program davul zurna ile kutlama yapılıp seçim irtibat bürosunun gezilmesi ile sona erdi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler - Seçim ofisi açılışı
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, coşkulu bir kalabalık eşliğinde seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi.

Gerçekleşen seçim ofisi açılışına AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullahat Arvas, Milletvekili Burhan Kayatürk, 27. Dönem Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, İl Koordinatörü Hacı Özkan, çok sayıda partililer, eş, dost ve akrabaları katıldı.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında görkemli bir şekilde gerçekleşen seçim ofisi açılışında ilk olarak konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray,

" AK Belediyeciliğin zirve yapacağı yerel seçimleri için tüm teşkilatlarımız ile birlikte hazırız. Yoğun geçen aday belirleme sürecinde tüm dava arkadaşlarımızla güzel istişarelerde bulunduk. Genel merkezimizin teveccühleri neticesinde aday olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içinde 31 Mart zaferini gönül birlikteliği içinde kutlayacağız. Rabbim yar ve yardımız olsun” dedi.

Yoğun alkışlar eşliğinde konuşmasını yapan Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas ise, " Bu güzel ve anlamlı her şeyden önce sanayi şehrimiz Tuşba'nın geleceği için seçim ve irtibat ofisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan binlerce gönüldaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet etmek boynumun borcudur.

 

“BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞIMI MÜJDELEMEK İSTİYORUM”

İçinizden biri olarak, bu memlekette doğmuş, büyümüş, aynı zamanda mühendislik eğitimini üst düzeyde tamamlamış ileri için büyük hizmetlerde bulunacağımı sizler huzurunda müjdelemek istiyorum. Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri için hemşerilerimiz neden ve niçin kime oy vereceğini çok iyi biliyor. Kaliteli bir seçim propaganda dönemi geçirip inşallah bu memleketi sizlerin teveccühü ile hak ettiği yere getireceğiz. İnancımız, motivasyonumuz çok yüksek. Saha çalışmaları kapsamında göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alaka bizlerin ufkunu daha da açmaktadır.

 

" GELECEĞE VE HİZMETE ODAKLANACAĞIZ"

Sanayi ve turizm şehri olan şirin ilçemiz Tuşba için hayallerimiz var. Herkesin daha rahat etmesi için gelecek nesillerimize emanet edeceğimiz Tuşba için geleceğe ve hizmete odaklanacağız. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah bu süreçten sonra her şeyi geride bırakıp önümüze odaklanacağız, geleceğe odaklanacağız. Genç nüfusumuza ufuk olacağız. Onları heyecanlandıracak işler yapacağız. Bunları da sık sık bir araya gelip paylaşacağız. Bu şehri beraber yöneteceğiz diyor sizleri Allah’a emanet ediyorum. “ sözlerini sarf etti.

Açılış konuşmalarının ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesilirken program davul zurna ile kutlama yapılıp seçim irtibat bürosunun gezilmesi ile sona erdi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler - Seçim ofisi açılışı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber