Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas Hasta ve Hasta Yakınlarını Ziyaret Etti

Siyaset 17.03.2024 - 22:57, Güncelleme: 17.03.2024 - 22:57
 

Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas Hasta ve Hasta Yakınlarını Ziyaret Etti

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart Yerel seçimlerine az bir süre kala ziyaretlerini sürdüren AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, beraberindeki Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, İlçe teşkilatı ve Kadın Kolları yönetimiyle hastaneleri ziyaret etti. İlk olarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine gelen Başkan Adayı Oflas, buradaki polikinlikleri gezerek hasta ve hasta yakınlarına 'Geçmiş olsun' temennilerinde bulundu. Hasta ve yakınlarının sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Adayı Oflas'a hasta ve yakınları da ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Oflas, burada bir süredir tedavi altında bulunan Van'ın sevilen isimlerinden Fedile Kaya'yı da ziyaret etti. Eski Van üzerine kendisiyle bir süre sohbet eden Oflas, yakınlarından da taleplerini dinledi.  Hastaların hatırını sormak, gönlünü almak, onlara moral vermek ve imkan ölçüsünde ihtiyacını karşılamak açısından hasta ziyaretlerinin önemine değinen Oflas, hafta sonlarını hastalara ayırdıklarını söyledi. Başkan Adayı Oflas, "Hastalarımızın dualarını almak, sorunlarını dinlemek, onları unutamadığımızı anlatmak için bu tür hasta ve yakınlarını ziyaretlerimiz periyodik bir şekilde devam edecek. Bu vesileyle birkez daha tüm hasta ve hasta yakınlarına 'Geçmiş olsun' temennilerimizi iletiyor, yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart Yerel seçimlerine az bir süre kala ziyaretlerini sürdüren AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, beraberindeki Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran, İlçe teşkilatı ve Kadın Kolları yönetimiyle hastaneleri ziyaret etti.

İlk olarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezine gelen Başkan Adayı Oflas, buradaki polikinlikleri gezerek hasta ve hasta yakınlarına 'Geçmiş olsun' temennilerinde bulundu.

Hasta ve yakınlarının sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Adayı Oflas'a hasta ve yakınları da ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Oflas, burada bir süredir tedavi altında bulunan Van'ın sevilen isimlerinden Fedile Kaya'yı da ziyaret etti. Eski Van üzerine kendisiyle bir süre sohbet eden Oflas, yakınlarından da taleplerini dinledi.  Hastaların hatırını sormak, gönlünü almak, onlara moral vermek ve imkan ölçüsünde ihtiyacını karşılamak açısından hasta ziyaretlerinin önemine değinen Oflas, hafta sonlarını hastalara ayırdıklarını söyledi.

Başkan Adayı Oflas, "Hastalarımızın dualarını almak, sorunlarını dinlemek, onları unutamadığımızı anlatmak için bu tür hasta ve yakınlarını ziyaretlerimiz periyodik bir şekilde devam edecek. Bu vesileyle birkez daha tüm hasta ve hasta yakınlarına 'Geçmiş olsun' temennilerimizi iletiyor, yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber