Tuşba Aday Adayı Süleyman Oflas Seçkin Gazetecilerin Gündeminde

Van Haber 28.11.2023 - 21:56, Güncelleme: 28.11.2023 - 21:56
 

Tuşba Aday Adayı Süleyman Oflas Seçkin Gazetecilerin Gündeminde

AK Parti Tuşba Belediyesi Başkan Aday Adayı Süleyman Oflas, Ankara siyasetinde olduğu gibi seçkin gazeteciler tarafından övgülerle söz edilmeye başlandı.

  31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti Van İl Başkan Yardımcılılığı görevinde istifa eden Süleyman Oflas mensubu olduğu Bruki aşiretinin desteğiyle aday adaylığını coşkulu bir şekilde açıklamıştı. Aday adaylığını deklare ettikten sonra toplumda büyük sevinçle karşılanan Oflas, Pazar günü gerçekleşen teşkilat temayül yoklamasında da gövde gösterisinde bulundu. Teşkilat mensupları tarafından alkışlarla karşılanan Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Oflas, kent siyaset gündemine düştü.   Başkent siyasetinde halı hatrı sayılır bir gazeteci olan ve sosyal medyada yaklaşık 120 bin takipçisi olan Murat Kelkitlioğlu Oflas'a övgüler yağdırdı. Van'daki bu güzel heyecana kayıtsız kalamayacağını belirten Kelkitlioğlu, yaptığı haber Ankara'da büyük ses getirdi.   Van haber yerelvanhaber Van haberleri
AK Parti Tuşba Belediyesi Başkan Aday Adayı Süleyman Oflas, Ankara siyasetinde olduğu gibi seçkin gazeteciler tarafından övgülerle söz edilmeye başlandı.

 

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti Van İl Başkan Yardımcılılığı görevinde istifa eden Süleyman Oflas mensubu olduğu Bruki aşiretinin desteğiyle aday adaylığını coşkulu bir şekilde açıklamıştı.

Aday adaylığını deklare ettikten sonra toplumda büyük sevinçle karşılanan Oflas, Pazar günü gerçekleşen teşkilat temayül yoklamasında da gövde gösterisinde bulundu. Teşkilat mensupları tarafından alkışlarla karşılanan Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Oflas, kent siyaset gündemine düştü.

 

Başkent siyasetinde halı hatrı sayılır bir gazeteci olan ve sosyal medyada yaklaşık 120 bin takipçisi olan Murat Kelkitlioğlu Oflas'a övgüler yağdırdı.

Van'daki bu güzel heyecana kayıtsız kalamayacağını belirten Kelkitlioğlu, yaptığı haber Ankara'da büyük ses getirdi.

 

Van haber yerelvanhaber Van haberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber