Tuşba Aday Adayı Oflas: ‘Projelerimiz İlçemize Çığır Açacak’

Van Haber 17.12.2023 - 12:15, Güncelleme: 17.12.2023 - 12:15
 

Tuşba Aday Adayı Oflas: ‘Projelerimiz İlçemize Çığır Açacak’

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Oflas, yerel seçim ile ilgili açıklamalar yaparak, “İlçem için projelerimle geliyorum. Sanayi ve Turizm şehrimizi şaha kaldırmak, boynumun borcudur” dedi.

AK Parti Van İl Başkan Yardımcılındaki görevinde üstün zeka ve olağanüstü çözüm önerileriyle de çok yönlü çalışmalara katkı sunan Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Oflas, gazetemize projeleri ile alakalı konuşarak, “Tuşba benim sevdamdır. Tüm hemşehrileriminin güzel yarınlarını hazırlayacak projeler ürettim” ifadelerine yer verdi. “TÜRKİYE’DE BİR İLK” Elde ettiğimiz derin tecrübelerimizden yola çıkarak, ülkemizde bir ilk olacak Acil Deprem Evleri projesini Tuşba’da hayata geçireceğim” diyen Oflas, “Yaşl, genç,kadın, erkek ve tüm yoksulların umudu olacak AK Belediyeciliğimiz sayesinde herkesin yüzü gülecek. İnsanlar mutlu değilse, bizde mutlu değiliz şiarıyla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. “İLÇEMİZ HİZMET NİMETLERİNDEN FAYDALANMALI” Türkiye Yüzyılı amacına uygun ve AK Belediyecilik nimetlerinden faydalanmak Tuşba’nın hakkıdır. İlçemizin tüm dinamikleri ile beraber el ele vererek, sanayi, turizm, ekonomi, tarım ve hayvancılık alanındaki projelerimiz çığır açacak” Van haber – yerel van haber – vanhaberleri – yerel haberler
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Oflas, yerel seçim ile ilgili açıklamalar yaparak, “İlçem için projelerimle geliyorum. Sanayi ve Turizm şehrimizi şaha kaldırmak, boynumun borcudur” dedi.

AK Parti Van İl Başkan Yardımcılındaki görevinde üstün zeka ve olağanüstü çözüm önerileriyle de çok yönlü çalışmalara katkı sunan Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Oflas, gazetemize projeleri ile alakalı konuşarak, “Tuşba benim sevdamdır. Tüm hemşehrileriminin güzel yarınlarını hazırlayacak projeler ürettim” ifadelerine yer verdi.

“TÜRKİYE’DE BİR İLK”

Elde ettiğimiz derin tecrübelerimizden yola çıkarak, ülkemizde bir ilk olacak Acil Deprem Evleri projesini Tuşba’da hayata geçireceğim” diyen Oflas, “Yaşl, genç,kadın, erkek ve tüm yoksulların umudu olacak AK Belediyeciliğimiz sayesinde herkesin yüzü gülecek. İnsanlar mutlu değilse, bizde mutlu değiliz şiarıyla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.

“İLÇEMİZ HİZMET NİMETLERİNDEN FAYDALANMALI”

Türkiye Yüzyılı amacına uygun ve AK Belediyecilik nimetlerinden faydalanmak Tuşba’nın hakkıdır. İlçemizin tüm dinamikleri ile beraber el ele vererek, sanayi, turizm, ekonomi, tarım ve hayvancılık alanındaki projelerimiz çığır açacak”
Van haber – yerel van haber – vanhaberleri – yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber