Tuşba Aday Adayı Oflas’: İlçemiz Turizm Cenneti Olacak

Van Haber 11.12.2023 - 22:26, Güncelleme: 11.12.2023 - 22:48
 

Tuşba Aday Adayı Oflas’: İlçemiz Turizm Cenneti Olacak

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Süleyman Oflas, hazırladığı projeler arasında hem ilçe halkına hem de, üniversite öğrencilerine yönelik, takdir gören projesi herkesi heyecanlandırdı.

HABER: M. EMİR UĞURLU AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Süleyman Oflas, sanayi ve turizm şehri Tuşba’nın  yaz ve kış turizmine son derece elverişli olduğunu, yeni sosyal yaşam alanının mimari yapısı, görselliği, spor oyun alanları ve aydınlatmalarıyla birlikte ilçenin yaşam kalitesini yükselten olası bir deprem esnasında 5 bin kişilik Deprem Park Evleri'ni hayata geçireceğini söyledi. TÜRKİYE’DE BİR İLK Deprem Park Evleri Projesi’nde, bireysel çadır alanları, motokaravan ve karavan alanı, sosyal tesisler, yeşil alanlar, barbekü yerleri, mesire yerleri, yüzme havuzu, bungalov evleri, oto park ve deprem toplama alanları bulunuyor. Türkiye Yüzyılı’na can simidi olacak bu dev proje Türkiye’de bir ilk olarak tarihe geçecek. “ÖĞRENCİ VE HALK DOSTU PROJE" Hayata geçireceği projelerle hayal ettiği Tuşba’yı inşa etmek istediğini söyleyen Oflas,” Tuşba benim sevdamdır. Doğup büyüdüğüm ve halen de binlerce yakın aile bireylerimiz yaşıyor. İlçemin her bir santimini dolaştım. Hem sorunları, hem de, çözüm noktasında neler yapılabilir, tüm detayları çok iyi tespit ettim. Büyük bir ilçenin nüfusu kadar Yüzüncü Yıl Kampüsünün yapılmamış ve elzem olan hizmetlerimiz arasında olası bir deprem anında anlık 5 bin kişinin barınabileceği Deprem Park Evleri tüm herkese adeta can suyu olacak. Projemiz olağanüstü bir durumunda rahat edeceği aynı zamanda sahil bandında piknikçilerin çadırlarını açarak hizmete sunacağımız yeni sosyal yaşam alanıyla birlikte prestij seviyesi yüksek hizmetleri hayata geçireceğiz.   “PROJELERİMİZ TUŞBA’YA DEĞER KATACAK” Tuşba’da park ve yeşillendirme hizmetleriyle kent estetiğine değer katan projeler üreteceklerini ifade eden Oflas,  “Türkiye’de bir ilk olan projemizde gerek mimari yapısı gerekse de tasarımı, yeşil alanları, sosyal donatıları, spor ve oyun alanlarıyla birlikte ilçemizin gelişme yüzüne büyük değerler katacaktır.  Yeni nesil oyun grupları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, aydınlatmaları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte Tuşbamızın hızla gelişen, yeni bir yaşam alanı kurup, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları daha sonra siyasi büyüklerimiz teveccüh edip, adaylık vermeleri durumunda 31 Mart 2024 tarihi şirin ilçemizin kurtuluş tarihi olacak” sözlerini kullandı. Van haber_ van Haberleri_ Yerel Haberler_ Yerelvanhaber
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Süleyman Oflas, hazırladığı projeler arasında hem ilçe halkına hem de, üniversite öğrencilerine yönelik, takdir gören projesi herkesi heyecanlandırdı.

HABER: M. EMİR UĞURLU

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Süleyman Oflas, sanayi ve turizm şehri Tuşba’nın  yaz ve kış turizmine son derece elverişli olduğunu, yeni sosyal yaşam alanının mimari yapısı, görselliği, spor oyun alanları ve aydınlatmalarıyla birlikte ilçenin yaşam kalitesini yükselten olası bir deprem esnasında 5 bin kişilik Deprem Park Evleri'ni hayata geçireceğini söyledi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Deprem Park Evleri Projesi’nde, bireysel çadır alanları, motokara van ve kara van alanı, sosyal tesisler, yeşil alanlar, barbekü yerleri, mesire yerleri, yüzme havuzu, bungalov evleri, oto park ve deprem toplama alanları bulunuyor. Türkiye Yüzyılı’na can simidi olacak bu dev proje Türkiye’de bir ilk olarak tarihe geçecek.

“ÖĞRENCİ VE HALK DOSTU PROJE"

Hayata geçireceği projelerle hayal ettiği Tuşba’yı inşa etmek istediğini söyleyen Oflas,” Tuşba benim sevdamdır. Doğup büyüdüğüm ve halen de binlerce yakın aile bireylerimiz yaşıyor. İlçemin her bir santimini dolaştım. Hem sorunları, hem de, çözüm noktasında neler yapılabilir, tüm detayları çok iyi tespit ettim. Büyük bir ilçenin nüfusu kadar Yüzüncü Yıl Kampüsünün yapılmamış ve elzem olan hizmetlerimiz arasında olası bir deprem anında anlık 5 bin kişinin barınabileceği Deprem Park Evleri tüm herkese adeta can suyu olacak. Projemiz olağanüstü bir durumunda rahat edeceği aynı zamanda sahil bandında piknikçilerin çadırlarını açarak hizmete sunacağımız yeni sosyal yaşam alanıyla birlikte prestij seviyesi yüksek hizmetleri hayata geçireceğiz.

 

“PROJELERİMİZ TUŞBA’YA DEĞER KATACAK”

Tuşba’da park ve yeşillendirme hizmetleriyle kent estetiğine değer katan projeler üreteceklerini ifade eden Oflas,  “Türkiye’de bir ilk olan projemizde gerek mimari yapısı gerekse de tasarımı, yeşil alanları, sosyal donatıları, spor ve oyun alanlarıyla birlikte ilçemizin gelişme yüzüne büyük değerler katacaktır.  Yeni nesil oyun grupları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, aydınlatmaları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte Tuşbamızın hızla gelişen, yeni bir yaşam alanı kurup, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları daha sonra siyasi büyüklerimiz teveccüh edip, adaylık vermeleri durumunda 31 Mart 2024 tarihi şirin ilçemizin kurtuluş tarihi olacak” sözlerini kullandı.

Van haber_ van Haberleri_ Yerel Haberler_ Yerelvanhaber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber