Tuşba Aday Adayı Burhan Baytin: İkinci Zafere Hazırlanıyoruz

Van Haber 24.11.2023 - 22:01, Güncelleme: 24.11.2023 - 22:01
 

Tuşba Aday Adayı Burhan Baytin: İkinci Zafere Hazırlanıyoruz

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Burhan Aytin, İl Kadın Kolları Havva Duran’ı ziyaret ederek, yerel seçimde çok iddialı geldiğini belirtti.

  31 Mart 2023 yılında yapılacak yerel seçimlerde Tuşba Belediye Başkan Aday Aday Burhan Aytin, AK Parti Van İl Kadın Kolları Havva Duran ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tuşba Aday Adayı Burhan Aytin, “2014 yılında Büyükşehir statüsüne kavuşan Van, merkez ilçe olarak eklenen Tuşba’da tarih yazdık. İlçemizin ilk Kadın Kolları Başkanı olan AK Kadınların emektar ablası Havva Duran ile sıfırdan başlayarak, Bismillah dedik. Çok zorlu şartlara rağmen, dönemin Belediye Başkan Adayı Sayın Fevzi Özgökçe hocamızı halkımızın teveccühüyle beraber açık ara farkla Başkan olarak seçtik. Şehri Tuşba’da daha kuruluşumuzun ilk seçiminde büyük bir zaferi elde ettik.  Durmak yok, yola devam şiarıyla çalışmalarımızı büyüterek ilerledik. Gelinen noktada önümüzdeki yerel seçimlerde aynı azim ve kararlılıkla Allah’ın izniyle ikinci zaferimize hazırlanıyoruz. Daha önceki tecrübelerim ve elde ettiğim bilgi, birikim, deneyim ve liyakat ile tüm herkesin desteğini alarak ilçemize Belediye Başkan Adayı Adayı olarak hemşerilerimin huzuruna çıktım. Her anlamda kendime olan güven ve inancım tamdır. Bu minvalde siyasi büyüklerim  teveccüh buyururlarsa Belediye Başkan Adayı sıfatıyla ikinci zaferimize imza atacağız” diyerek, nazik kabullerinden dolayı İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve yönetim kuruluna  teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Van haber Yerelvanhaber Van haberleri
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Burhan Aytin, İl Kadın Kolları Havva Duran’ı ziyaret ederek, yerel seçimde çok iddialı geldiğini belirtti.

 

31 Mart 2023 yılında yapılacak yerel seçimlerde Tuşba Belediye Başkan Aday Aday Burhan Aytin, AK Parti Van İl Kadın Kolları Havva Duran ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tuşba Aday Adayı Burhan Aytin, “2014 yılında Büyükşehir statüsüne kavuşan Van, merkez ilçe olarak eklenen Tuşba’da tarih yazdık. İlçemizin ilk Kadın Kolları Başkanı olan AK Kadınların emektar ablası Havva Duran ile sıfırdan başlayarak, Bismillah dedik. Çok zorlu şartlara rağmen, dönemin Belediye Başkan Adayı Sayın Fevzi Özgökçe hocamızı halkımızın teveccühüyle beraber açık ara farkla Başkan olarak seçtik. Şehri Tuşba’da daha kuruluşumuzun ilk seçiminde büyük bir zaferi elde ettik.  Durmak yok, yola devam şiarıyla çalışmalarımızı büyüterek ilerledik.

Gelinen noktada önümüzdeki yerel seçimlerde aynı azim ve kararlılıkla Allah’ın izniyle ikinci zaferimize hazırlanıyoruz. Daha önceki tecrübelerim ve elde ettiğim bilgi, birikim, deneyim ve liyakat ile tüm herkesin desteğini alarak ilçemize Belediye Başkan Adayı Adayı olarak hemşerilerimin huzuruna çıktım. Her anlamda kendime olan güven ve inancım tamdır. Bu minvalde siyasi büyüklerim  teveccüh buyururlarsa Belediye Başkan Adayı sıfatıyla ikinci zaferimize imza atacağız” diyerek, nazik kabullerinden dolayı İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve yönetim kuruluna  teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Van haber Yerelvanhaber Van haberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber