Tuşba Aday Adayı Aytin’den Yeni Yıl Mesajı

Siyaset 01.01.2024 - 00:34, Güncelleme: 01.01.2024 - 00:34
 

Tuşba Aday Adayı Aytin’den Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Burhan Aytin, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tuşba aday adayı Aytin mesajında :"Ülkemizin önemli dönüm noktalarından biri olan 2023 yılını geride bırakırken, 22 yıl önce olduğu gibi, 2024 yılında da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, hizmet aşkıyla, Ülkemizi ve kadim şehrimiz daha aydınlık yarınlara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Tuşba’ya hizmet  etmekten başka bir amacımız olmadı ve olmayacak. Unutmayalım ki, her zorlukta bir kolaylık vardır ve biz, bu zorlukların üstesinden gelmek için bir aradayız. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha başarılıyız. Son günlerde Gazze'de yaşanan insanlık dramı, hepimizi derinden yaralamaktadır. Gazze'deki savaşta milletimizin gösterdiği birlik ve beraberlikle, kardeş Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bu süreçte, masumların korunması için uluslararası toplumun daha fazla adım atması gerektiğine inanıyoruz. AK Parti olarak bu hassas süreçte milletimizin duyarlılığını ve dayanışma ruhunu bir kez daha görmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Tüm hemşehrilerimizin ve ülkemizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz." Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Burhan Aytin, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tuşba aday adayı Aytin mesajında :"Ülkemizin önemli dönüm noktalarından biri olan 2023 yılını geride bırakırken, 22 yıl önce olduğu gibi, 2024 yılında da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, hizmet aşkıyla, Ülkemizi ve kadim şehrimiz daha aydınlık yarınlara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Tuşba’ya hizmet  etmekten başka bir amacımız olmadı ve olmayacak.


Unutmayalım ki, her zorlukta bir kolaylık vardır ve biz, bu zorlukların üstesinden gelmek için bir aradayız. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha başarılıyız.
Son günlerde Gazze'de yaşanan insanlık dramı, hepimizi derinden yaralamaktadır. Gazze'deki savaşta milletimizin gösterdiği birlik ve beraberlikle, kardeş Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bu süreçte, masumların korunması için uluslararası toplumun daha fazla adım atması gerektiğine inanıyoruz. AK Parti olarak bu hassas süreçte milletimizin duyarlılığını ve dayanışma ruhunu bir kez daha görmekteyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Tüm hemşehrilerimizin ve ülkemizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz."

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber