Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilcisi ve Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Kahraman'dan Şehitlerle ilgili Basın Açıklaması

Gündem 16.01.2024 - 12:52, Güncelleme: 16.01.2024 - 12:52
 

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilcisi ve Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Kahraman'dan Şehitlerle ilgili Basın Açıklaması

Yine kelimelerin boğazımıza takıldığı, sözlerin gözlerimizden yağmur olarak aktığı, ciğerlerimizin yandığı, dayanacak gücümüzün ve sabrımızın kalmadığı acı haberler aldık.

   12 Ocak cuma günü Pençe-Kilit operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyinde görev yapan 9 vatan evladımız hain bir pusu sonucu Şahadet Şerbetini içmiştir. Bu vatan toprakları uğruna gözlerini kırpmadan canlarını siper eden şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Alçak pkklı teröristlerin namussuzca yaptıkları saldırılar biliyoruz ki Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne zarar veremez. Biz Türk milleti olarak bir ölür bin diriliriz. Bu hain saldırının hesabının devletimiz tarafından misliyle sorulacağından zerre şüphemiz yoktur. Burdan tüm şehit ve gazi ailelerim adına talebimiz şudur ki; alçak terör örgütü destekçisi olan başta TBMM uzantılı malum parti olmak üzere TV kanallarında, sosyal medyadaki tüm destekçilerinin cezalandırılmasını istiyoruz. Terör olayına karışmış kim var ise idam cezasına çarptırılması, destekçisi olan ve sempatizanı olan kişilerin ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarılması talebimizdir. Sanmasınlar bize yaptıkları bu hain saldırılarla korkacak bir milletiz. Kan akıtmayı sevmeyiz ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını kesmeye her zaman hazırız. Kinimiz diri, başımız dik. Var olduğumuz sürece hesap sormak için nefes alacağız and olsun. Yarınlarımız var olsun diye yarınlarından vazgeçenlerin değerli emanetleri sonsuza kadar başımızın tacıdır ölene kadar sahip çıkacağız. Bizleri derin acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, operasyonda yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Türk milletinin başı sagolsun. Hakan Kahraman   Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilcisi  Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı  
Yine kelimelerin boğazımıza takıldığı, sözlerin gözlerimizden yağmur olarak aktığı, ciğerlerimizin yandığı, dayanacak gücümüzün ve sabrımızın kalmadığı acı haberler aldık.

 

 12 Ocak cuma günü Pençe-Kilit operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyinde görev yapan 9 vatan evladımız hain bir pusu sonucu Şahadet Şerbetini içmiştir. Bu vatan toprakları uğruna gözlerini kırpmadan canlarını siper eden şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Alçak pkklı teröristlerin namussuzca yaptıkları saldırılar biliyoruz ki Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne zarar veremez.

Biz Türk milleti olarak bir ölür bin diriliriz. Bu hain saldırının hesabının devletimiz tarafından misliyle sorulacağından zerre şüphemiz yoktur. Burdan tüm şehit ve gazi ailelerim adına talebimiz şudur ki; alçak terör örgütü destekçisi olan başta TBMM uzantılı malum parti olmak üzere TV kanallarında, sosyal medyadaki tüm destekçilerinin cezalandırılmasını istiyoruz. Terör olayına karışmış kim var ise idam cezasına çarptırılması, destekçisi olan ve sempatizanı olan kişilerin ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarılması talebimizdir. Sanmasınlar bize yaptıkları bu hain saldırılarla korkacak bir milletiz. Kan akıtmayı sevmeyiz ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını kesmeye her zaman hazırız. Kinimiz diri, başımız dik. Var olduğumuz sürece hesap sormak için nefes alacağız and olsun. Yarınlarımız var olsun diye yarınlarından vazgeçenlerin değerli emanetleri sonsuza kadar başımızın tacıdır ölene kadar sahip çıkacağız. Bizleri derin acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, operasyonda yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Türk milletinin başı sagolsun.

Hakan Kahraman  

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilcisi 

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı


 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber