TÜM İŞ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI VAN SAĞLIK İL MÜDÜRÜ SÜNNETÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2021 - 23:06, Güncelleme: 16.01.2021 - 23:06
 

TÜM İŞ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI VAN SAĞLIK İL MÜDÜRÜ SÜNNETÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Van Sağlık İl Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu'nu ziyaret etti. Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin beraberindeki Konfederasyon İl Başkanı Taner Dilce, Tüm Genel İş Van İl Başkanı Dinçer Solmaz, Tüm Sağlık Sen İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş, Tüm Sağlık Sen Doğu Anadolu Bölge Başkanı Latif Dayanç, Tüm Petrol Sen İl Başkanı Taciser Çiftçi ve Medya tanıtımından sorumlu Abdülkadir Memduhoğlu Sağlık İl Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Şahin " Sendikal çalışmalarımız şeffaf ve işçiyi bilinçlendirmedir. İşçi kardeşlerimizle görüştüğümüz her alanda özellikle söylediğimiz tek şey haklarınızı biliyormusunuz sorusudur. Maalesef üzülerek söylüyorum. Kuruluşları yarım asrı geçmiş sendikalar sadece aidat almakla yetinebilmiş. Gerçekleri söyleme cesaretine sahip olmayanlar bugünde kalkmış emekçi kardeşlerimizi tehdit ediyor. Bizler samimi bir şekilde çalışmalar gerçekleştirerek büyüyoruz. Kendi personeline değer veren bir aile düzeni içinde olan sayın müdürümüze de teşekkür ediyorum " dedi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Sünnetçioğlu " Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı sayın Mahmut Şahin'in bizleri mutlu etmiştir" diyerek çalışmalarında başarılar diledi. KURTULUŞ REÇETEMİZ "BİLİNÇLİ İŞÇİ ANLAYIŞIDIR" Sağlık İl Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelen Başkan Şahin" Üzerimizde servet devşirenlere dur diyebilmenin tek yolu hak ve hukuklarımızı bilmemizden geçer. İşçiye aidat için gelenler ne hikmetse sorun ve sıkıntıları görmezden geliyorlar. Pinokyonun bile bilmediği kirli yalanlarla her zaman karşımıza çıkabiliyorlar . Bu yalanlara dur diyerek akademik eğitimlerimiz ile mümküm olacaktır. Tüm İş Konfederasyonumuzun çatısı altında bilinçli işçi anlayışını hakim kılarak herkes kendi iradesi ile sendikalarını rahatlıkla seçebilecek ifadelerini kullandı. Samimi bir havada yapılan toplantı karşılıklı soru ve cevaplarla son buldu.


Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Van Sağlık İl Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu'nu ziyaret etti.
Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin beraberindeki Konfederasyon İl Başkanı Taner Dilce, Tüm Genel İş Van İl Başkanı Dinçer Solmaz, Tüm Sağlık Sen İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş, Tüm Sağlık Sen Doğu Anadolu Bölge Başkanı Latif Dayanç, Tüm Petrol Sen İl Başkanı Taciser Çiftçi ve Medya tanıtımından sorumlu Abdülkadir Memduhoğlu Sağlık İl Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Şahin " Sendikal çalışmalarımız şeffaf ve işçiyi bilinçlendirmedir. İşçi kardeşlerimizle görüştüğümüz her alanda özellikle söylediğimiz tek şey haklarınızı biliyormusunuz sorusudur. Maalesef üzülerek söylüyorum. Kuruluşları yarım asrı geçmiş sendikalar sadece aidat almakla yetinebilmiş. Gerçekleri söyleme cesaretine sahip olmayanlar bugünde kalkmış emekçi kardeşlerimizi tehdit ediyor. Bizler samimi bir şekilde çalışmalar gerçekleştirerek büyüyoruz. Kendi personeline değer veren bir aile düzeni içinde olan sayın müdürümüze de teşekkür ediyorum " dedi.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Sünnetçioğlu " Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı sayın Mahmut Şahin'in bizleri mutlu etmiştir" diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

KURTULUŞ REÇETEMİZ "BİLİNÇLİ İŞÇİ ANLAYIŞIDIR"
Sağlık İl Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelen Başkan Şahin" Üzerimizde servet devşirenlere dur diyebilmenin tek yolu hak ve hukuklarımızı bilmemizden geçer. İşçiye aidat için gelenler ne hikmetse sorun ve sıkıntıları görmezden geliyorlar. Pinokyonun bile bilmediği kirli yalanlarla her zaman karşımıza çıkabiliyorlar . Bu yalanlara dur diyerek akademik eğitimlerimiz ile mümküm olacaktır.
Tüm İş Konfederasyonumuzun çatısı altında bilinçli işçi anlayışını hakim kılarak herkes kendi iradesi ile sendikalarını rahatlıkla seçebilecek ifadelerini kullandı.
Samimi bir havada yapılan toplantı karşılıklı soru ve cevaplarla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber