Tüketiciler Birliği'nden Vanspor'a Moral Ziyare

Spor 25.01.2024 - 15:47, Güncelleme: 25.01.2024 - 23:43
 

Tüketiciler Birliği'nden Vanspor'a Moral Ziyare

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Van Spor FK. Başkanı Ferhat Kıyak ve futbolcuları ziyaret ederek, başarı temennisinde bulundu.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, beraberindeki heyet ile birlikte Atatürk Şehir Stadyumu’na gelerek Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette yönetim kurulunu tanıttıktan sonra konuşan Başkan Uğurlu, “Bizler gerek Vanlılar olarak gerek Van’daki STK olarak iyi günde kötü günde takımızın yanında olmayı kendimize görev biliyoruz. Bugün de Tüketiciler Birliği Van Şubesi olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Van Spor'umuzu ziyaret etmek istedik. Başkanımız Ferhat Kıyak'la çeşitli konularda düşüncelerimizi istişarelerde bulunarak Van Spor'a başarılar dileklerimizi ilettik. Bu vesileyle Ferhat Kıyak başkanımız başta olmak üzere teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Kentimizin profesyonel tek takımı Vanspor’a emek veren siz ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Uzun yıllar önce Süper Lig’de fırtınalar estiren takımımızın şu anki konumu bizlere göre değil. Bu anlamda maddi imkânsızlıklara rağmen, şampiyonluk hedefi için gayret gösteren siz kıymetli yöneticilerimizin her zaman yanındayız” dedi. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Kıyak, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu’na bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Kıyak, “Bu önemli ziyaret bizleri oldukça mutlu ve onure etti. Bizleri sahiplenmeniz camiamıza güç verdi. Bu güç ve enerji ile Allah nasip ederse, takımımızı şampiyonluğa ulaştıracaklardır. Tabi ki hedefe varmak kolay değildir. Ama imkânsızda değildir. Bu anlamda tüm hemşerilerimizin maddi ve manevi desteklerini sunmalarını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Başkan Uğurlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber antrenman sonrası futbolculara tatlı ikramında bulundu. Teknik Direktör Ümit Bozkurt ve takıma yeni katılan futbolculara hoş geldin diyen Uğurlu, burada kısa bir konuşma yaptı. Başkan Uğurlu,” Birlik ve beraberlik içinde bir aile geleneği ile tüm zorluklara karşı gelinebilir. Görüyorum ki, takım içinde büyük bir disiplin içinde çalışmalar yapılıyor. Ligin ikinci devresine 2’de 2 yaparak güzel çıkış yakaladık. Bu güzel gidişatla beraber seri galibiyetler almamız halinde rakiplerimizin üstüne çıkacağız. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur” dedi. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler  
Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Van Spor FK. Başkanı Ferhat Kıyak ve futbolcuları ziyaret ederek, başarı temennisinde bulundu.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, beraberindeki heyet ile birlikte Atatürk Şehir Stadyumu’na gelerek Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette yönetim kurulunu tanıttıktan sonra konuşan Başkan Uğurlu, “Bizler gerek Vanlılar olarak gerek Van’daki STK olarak iyi günde kötü günde takımızın yanında olmayı kendimize görev biliyoruz. Bugün de Tüketiciler Birliği Van Şubesi olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Van Spor'umuzu ziyaret etmek istedik. Başkanımız Ferhat Kıyak'la çeşitli konularda düşüncelerimizi istişarelerde bulunarak Van Spor'a başarılar dileklerimizi ilettik. Bu vesileyle Ferhat Kıyak başkanımız başta olmak üzere teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz.

Kentimizin profesyonel tek takımı Vanspor’a emek veren siz ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Uzun yıllar önce Süper Lig’de fırtınalar estiren takımımızın şu anki konumu bizlere göre değil. Bu anlamda maddi imkânsızlıklara rağmen, şampiyonluk hedefi için gayret gösteren siz kıymetli yöneticilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Kıyak, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu’na bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Başkan Kıyak, “Bu önemli ziyaret bizleri oldukça mutlu ve onure etti. Bizleri sahiplenmeniz camiamıza güç verdi. Bu güç ve enerji ile Allah nasip ederse, takımımızı şampiyonluğa ulaştıracaklardır. Tabi ki hedefe varmak kolay değildir. Ama imkânsızda değildir. Bu anlamda tüm hemşerilerimizin maddi ve manevi desteklerini sunmalarını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Uğurlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber antrenman sonrası futbolculara tatlı ikramında bulundu. Teknik Direktör Ümit Bozkurt ve takıma yeni katılan futbolculara hoş geldin diyen Uğurlu, burada kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Uğurlu,” Birlik ve beraberlik içinde bir aile geleneği ile tüm zorluklara karşı gelinebilir. Görüyorum ki, takım içinde büyük bir disiplin içinde çalışmalar yapılıyor. Ligin ikinci devresine 2’de 2 yaparak güzel çıkış yakaladık. Bu güzel gidişatla beraber seri galibiyetler almamız halinde rakiplerimizin üstüne çıkacağız. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur” dedi.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber