Tüketiciler Birliği Van Şubesinden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'a Ziyaret

Gündem 08.09.2022 - 14:56, Güncelleme: 08.09.2022 - 16:49
 

Tüketiciler Birliği Van Şubesinden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'a Ziyaret

Başkan Uğurlu İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ı Ziyaret Etti

    Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve beraberindeki heyet, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ı ziyaret etti.   Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Avukat Özkan Evren, İrfan Kartal, Turan Bulut, Sinan Ziyrek ve İbrahim Evren, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ı ziyaret ederek, tüketici konuları hakkında istişarelerde bulundu.   Ziyarette tüketicilerin karşılaştığı sıkıntıları dile getiren Başkan Uğurlu” Bizler yaklaşık 3,5 yıl önce birliğimizin resmiyetini alarak kamuoyu yararına hizmetlerimize başladık. O dönemde haklarını bilmeyen on binlerce insan çeşitli sebeplerden dolayı mağduriyet yaşıyorlardı. Kanunun vermiş olduğu haklardan bi haber olanlar veya haklarını aramaktan çekinenleri bir araya getirip, çeşitli konularda bilgilendirmeler yaptık Tüketici özelinde kamuoyuna hizmet etmek için ekip arkadaşlarımızla aralıksız çalışıyoruz. Pandemi döneminde yaşadığımız olumsuzluklara rağmen, tüm imkânlarımızı seferber ederek, tüketici hakları için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Basın ve sosyal medya aracılığıyla sürekli olarak bilgilendirmelerimizi yaparak yaşanan toplumsal sıkıntıları bertaraf ederek, tüketicilerin gülen yüzü olduk. “Tüketici Saati” adıyla yaptığımız televizyon programıyla hak arama noktasında yoğun bir şekilde vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyoruz.Tüketici hakem heyetlerine başvurmada çekinenlere yaptığımız bilgilendirmelerle büyük bir cesaretle artık herkes rahatlıkla başvurularını yapabilmektedirler.   Bizlere gelerek haklarını öğrenmeye çalışan kişilerin sayısı çoğaldıkça ayrı bir pozitif enerji ile sahada oluyoruz. Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı olarak daha etkin , daha güzel bir Van için İpekyolu Belediyesi ile ortak etkinlikler yapmak istiyoruz. Yapacağımız eğitim seminerleri aracılığıyla bilinçli tüketici potansiyelini hep beraber hakim kılmış olacağız” dedi.    
Başkan Uğurlu İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ı Ziyaret Etti

 

 

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve beraberindeki heyet, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ı ziyaret etti.

 

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Avukat Özkan Evren, İrfan Kartal, Turan Bulut, Sinan Ziyrek ve İbrahim Evren, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ı ziyaret ederek, tüketici konuları hakkında istişarelerde bulundu.

 

Ziyarette tüketicilerin karşılaştığı sıkıntıları dile getiren Başkan Uğurlu” Bizler yaklaşık 3,5 yıl önce birliğimizin resmiyetini alarak kamuoyu yararına hizmetlerimize başladık. O dönemde haklarını bilmeyen on binlerce insan çeşitli sebeplerden dolayı mağduriyet yaşıyorlardı. Kanunun vermiş olduğu haklardan bi haber olanlar veya haklarını aramaktan çekinenleri bir araya getirip, çeşitli konularda bilgilendirmeler yaptık Tüketici özelinde kamuoyuna hizmet etmek için ekip arkadaşlarımızla aralıksız çalışıyoruz. Pandemi döneminde yaşadığımız olumsuzluklara rağmen, tüm imkânlarımızı seferber ederek, tüketici hakları için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Basın ve sosyal medya aracılığıyla sürekli olarak bilgilendirmelerimizi yaparak yaşanan toplumsal sıkıntıları bertaraf ederek, tüketicilerin gülen yüzü olduk. “Tüketici Saati” adıyla yaptığımız televizyon programıyla hak arama noktasında yoğun bir şekilde vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyoruz.Tüketici hakem heyetlerine başvurmada çekinenlere yaptığımız bilgilendirmelerle büyük bir cesaretle artık herkes rahatlıkla başvurularını yapabilmektedirler.

 

Bizlere gelerek haklarını öğrenmeye çalışan kişilerin sayısı çoğaldıkça ayrı bir pozitif enerji ile sahada oluyoruz.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı olarak daha etkin , daha güzel bir Van için İpekyolu Belediyesi ile ortak etkinlikler yapmak istiyoruz. Yapacağımız eğitim seminerleri aracılığıyla bilinçli tüketici potansiyelini hep beraber hakim kılmış olacağız” dedi.

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber