Tüketiciler Birliği Kayseri İl Başkan Yardımcısı Sarıkaya 'dan Ramazan Bayramı mesajı

Gündem 01.05.2022 - 14:11, Güncelleme: 01.05.2022 - 14:20
 

Tüketiciler Birliği Kayseri İl Başkan Yardımcısı Sarıkaya 'dan Ramazan Bayramı mesajı

Tüketiciler Birliği Kayseri İl Başkan Yardımcısı Gönül Yılmaz Sarıkaya Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tüketiciler Birliği Kayseri İl Başkan Yardımcısı Gönül Yılmaz Sarıkaya, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.   Başkan Yardımcısı Sarıkaya  mesajında" Milletçe, barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla mübarek Ramazan Bayramı gününe kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşıyoruz.   Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.   Bayramlar bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.            Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit ve yakınlarını, gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeliyiz.    Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı bu güzel günlerde muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.   Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diler, tüm Kayserili  hemşehrilerimin ve değerli dava arkadaşlarımın bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" cümlelerine yer verdi.
Tüketiciler Birliği Kayseri İl Başkan Yardımcısı Gönül Yılmaz Sarıkaya Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Tüketiciler Birliği Kayseri İl Başkan Yardımcısı Gönül Yılmaz Sarıkaya, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan Yardımcısı Sarıkaya  mesajında" Milletçe, barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla mübarek Ramazan Bayramı gününe kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşıyoruz.

 

Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.

 

Bayramlar bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

 

         Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit ve yakınlarını, gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeliyiz. 

 

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı bu güzel günlerde muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diler, tüm Kayserili  hemşehrilerimin ve değerli dava arkadaşlarımın bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" cümlelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber