Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin "Paranızla değil bilginizle konuşun"

Ekonomi 04.12.2022 - 23:04, Güncelleme: 04.12.2022 - 23:04
 

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin "Paranızla değil bilginizle konuşun"

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, BİM CEO'su ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç'ın yaptığı konuşmasına sert tepki vererek" Panızla değil bilginizle konuşun" dedi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, BİM CEO'su  ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç'ın yaptığı konuşmasına sert tepki vererek" Panızla değil bilginizle konuşun" dedi. Zicir Marketlerden Bim patronlarından Galip Aykaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın " Zincir marketlerin yaptığı fahiş fiyat ygulamasının takipçi olacağız. Bu konu ile alakalı Ticaret Bakanlığına talimat verdim" açıklamasında hemen sonra basın açıklaması yapan Aykaç" söylenenler spekülatif konuşmalar diyerek kimine densiz kimine ahlaksız demişti. Konu ile alakalı kendi sosyal medya hesaplarında bir açıklama yapan Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin"Şu üsluba bakar mısınız? Bu adam ülkenin sayılı zenginlerinden.Geldiği ya da getirildiği noktayı hak etmeyen,Bilgisinin değil parasının gücüyle konuşan bilgisizin biri. Zam furyasının mimarlarından olan Galip Aykaç'ın hangi şirketleri batmış. Batı ülkelerinde de zincir marketler var. Pandemi döneminde ya zarar ettiler, yada maliyet girdileri ile başa baş çıktılar.Sizler bu milleti sömürerek kar ve cirolarınızı katladınız.  "TÜKETİCİLERİN ABİSİNİ HEDEF ALDINIZ" Genel başkan Mahmut Şahin, zincir marketlwerin kar marjını ortaya koyan Aydın Ağaoğlu'nu hedef gösteren Bim Ceo'su Galip Aykaç'a hodri meydan diyerek " istediğin yerde istediğin zamanda karşıma çıkabilirsen sana çok söyleyeceklerim var. % 4 kar ediyoruz diye ağlanırken, % 100 lere varan karlarınızı ortaya çıkaran 85 milyon adına çabalayan insana Tüketicinin abisi Aydın Ağaoğlu'naSöylediğin laflara ne demeli" ifadelerini kullandı.    
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, BİM CEO'su ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç'ın yaptığı konuşmasına sert tepki vererek" Panızla değil bilginizle konuşun" dedi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, BİM CEO'su  ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç'ın yaptığı konuşmasına sert tepki vererek" Panızla değil bilginizle konuşun" dedi.


Zicir Marketlerden Bim patronlarından Galip Aykaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın " Zincir marketlerin yaptığı fahiş fiyat ygulamasının takipçi olacağız. Bu konu ile alakalı Ticaret Bakanlığına talimat verdim" açıklamasında hemen sonra basın açıklaması yapan Aykaç" söylenenler spekülatif konuşmalar diyerek kimine densiz kimine ahlaksız demişti.
Konu ile alakalı kendi sosyal medya hesaplarında bir açıklama yapan Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin"Şu üsluba bakar mısınız?
Bu adam ülkenin sayılı zenginlerinden.Geldiği ya da getirildiği noktayı hak etmeyen,Bilgisinin değil parasının gücüyle konuşan bilgisizin biri. Zam furyasının mimarlarından olan Galip Aykaç'ın hangi şirketleri batmış.
Batı ülkelerinde de zincir marketler var. Pandemi döneminde ya zarar ettiler, yada maliyet girdileri ile başa baş çıktılar.Sizler bu milleti sömürerek kar ve cirolarınızı katladınız. 


"TÜKETİCİLERİN ABİSİNİ HEDEF ALDINIZ"


Genel başkan Mahmut Şahin, zincir marketlwerin kar marjını ortaya koyan Aydın Ağaoğlu'nu hedef gösteren Bim Ceo'su Galip Aykaç'a hodri meydan diyerek " istediğin yerde istediğin zamanda karşıma çıkabilirsen sana çok söyleyeceklerim var. % 4 kar ediyoruz diye ağlanırken, % 100 lere varan karlarınızı ortaya çıkaran 85 milyon adına çabalayan insana Tüketicinin abisi Aydın Ağaoğlu'naSöylediğin laflara ne demeli" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber