TRUMP ''KAYBETTİK'' DEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2021 - 13:00, Güncelleme: 07.01.2021 - 13:00
 

TRUMP ''KAYBETTİK'' DEDİ

ABD'de başkanlık yarışı ülkedeki tansiyonu epey yükseltti. İç savaşı andıran Kongre baskınının ardından yapılan ikinci oylamada Biden'ın başkanlığı resmileşti. Biden'ın zaferi ilan edilmesinin hemen akabinde Trump yenilgiye kabul eden bir açıklamada bulundu. Trump, 20 Ocak'ta görevi devredeceğini ve devir teslim töreninin düzenli bir şekilde olacağını açıkladı.

ABD'de başkanlık yarışı ülkedeki tansiyonu epey yükseltti. İç savaşı andıran Kongre baskınının ardından yapılan ikinci oylamada Biden'ın başkanlığı resmileşti.

Biden'ın zaferi ilan edilmesinin hemen akabinde Trump yenilgiye kabul eden bir açıklamada bulundu. Trump, 20 Ocak'ta görevi devredeceğini ve devir teslim töreninin düzenli bir şekilde olacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber