TFSKD Van Şubesi'nden Vali Bilmez'e ziyaret

Spor 28.04.2022 - 01:09, Güncelleme: 28.04.2022 - 01:09
 

TFSKD Van Şubesi'nden Vali Bilmez'e ziyaret

Şubat 2022 tarihinde genel kurul yapan TFSKD Van Şube Başkanlığı'nda güven tazeleyen Ahmet Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i valilik makamında ziyaret ettier.

        Şubat 2022 tarihinde genel kurul yapan TFSKD Van Şube Başkanlığı'nda güven tazeleyen Ahmet Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i valilik makamında ziyaret ettier.    Ziyarette dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali Bilmez'e bilgiler aktaran Van Şube Başkanı Ahmet Bayram, amatör futbola vermiş oldukları katkılardan dolayı Vali Bilmez'e teşekkürlerini iletti.   Ziyarette, TFSKD Van Şube Başkanı Ahmet Bayram'a  yönetim kurulu üyeleri Maşallah Kızılkaya, Necmettin Özer, Mehmet Salih Karaboğa ile Van'ın ilk kadın saha komiseri olan Nazlı Timur eşlik etti.   Van'da Büyükşehir Belediyesi ve Van Valiliğinin katkılarıyla amatör sporun çağ atladığını belirten Başkan Bayram, "Amatör takımlarının fazlalığının derneğimiz açısından önemi büyüktür. Ne kadar fazla takım o kadar fazla saha komiseri demektir. 2014 yılında aldığımız görevi arkadaşlarımız ile daha ileriye taşımak için gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz zaman ilk yaptığımız faaliyetlerden birisi ise bir çatı altında toplanarak dernek ofisimizi kurduk. Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Doğan öncülüğünde 'Türkiye' ibaresi ve '6222 sayılı sporda şiddetin ve düzensizliğinin önlenmesi' kanununda kamu görevlisi olarak yer almamız saha komiserlerimizin elini daha da güçlendirmiştir. Sayın Valim, TFF Amatör İşler Kurulu üyeliğine seçilen Genel Başkanımız Hüseyin Doğan'ın sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Bizleri misafir ettiğiniz için de yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum" ifadelerini kullandı.   TFSKD Van Şube yönetim kurulunu makamında ağırlayan Vali Bilmez ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Van Şube yönetim kuruluna ve Genel Başkan Hüseyin Doğan'a selamlarımızı iletiyorum"dedi.   Ziyaret, TFSKD yönetiminin Vali Bilmez'e amatör futbol ve TFSKD'ye katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdiminin ardından sona erdi.
Şubat 2022 tarihinde genel kurul yapan TFSKD Van Şube Başkanlığı'nda güven tazeleyen Ahmet Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i valilik makamında ziyaret ettier.

 

 

 

 

Şubat 2022 tarihinde genel kurul yapan TFSKD Van Şube Başkanlığı'nda güven tazeleyen Ahmet Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i valilik makamında ziyaret ettier.

 

 Ziyarette dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali Bilmez'e bilgiler aktaran Van Şube Başkanı Ahmet Bayram, amatör futbola vermiş oldukları katkılardan dolayı Vali Bilmez'e teşekkürlerini iletti.

 

Ziyarette, TFSKD Van Şube Başkanı Ahmet Bayram'a  yönetim kurulu üyeleri Maşallah Kızılkaya, Necmettin Özer, Mehmet Salih Karaboğa ile Van'ın ilk kadın saha komiseri olan Nazlı Timur eşlik etti.

 

Van'da Büyükşehir Belediyesi ve Van Valiliğinin katkılarıyla amatör sporun çağ atladığını belirten Başkan Bayram, "Amatör takımlarının fazlalığının derneğimiz açısından önemi büyüktür. Ne kadar fazla takım o kadar fazla saha komiseri demektir. 2014 yılında aldığımız görevi arkadaşlarımız ile daha ileriye taşımak için gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz zaman ilk yaptığımız faaliyetlerden birisi ise bir çatı altında toplanarak dernek ofisimizi kurduk. Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Doğan öncülüğünde 'Türkiye' ibaresi ve '6222 sayılı sporda şiddetin ve düzensizliğinin önlenmesi' kanununda kamu görevlisi olarak yer almamız saha komiserlerimizin elini daha da güçlendirmiştir. Sayın Valim, TFF Amatör İşler Kurulu üyeliğine seçilen Genel Başkanımız Hüseyin Doğan'ın sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Bizleri misafir ettiğiniz için de yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 

TFSKD Van Şube yönetim kurulunu makamında ağırlayan Vali Bilmez ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Van Şube yönetim kuruluna ve Genel Başkan Hüseyin Doğan'a selamlarımızı iletiyorum"dedi.

 

Ziyaret, TFSKD yönetiminin Vali Bilmez'e amatör futbol ve TFSKD'ye katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdiminin ardından sona erdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber