TERÖRÜN FİNANSMAN KAYNAĞINA BİR DARBE DAHA VURULDU

Gündem 21.07.2022 - 15:45, Güncelleme: 21.07.2022 - 15:45
 

TERÖRÜN FİNANSMAN KAYNAĞINA BİR DARBE DAHA VURULDU

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA DİYARBAKIR’DA 620 PERSONELİN KATILIMIYLA EREN ABLUKA-23 ŞEHİT JANDARMA ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ ÜMMET UFACIK NARKO TERÖR OPERASYONU BAŞLATILDI

    OPERASYONUN İLK GÜNÜNDE LİCE KIRSALINDA 407 BİN 500 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ  PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Diyarbakır ilinde “Eren Abluka-23 (Lice/Kıralan) Şehit J.Asb.Kd.Çvş.Ümmet UFACIK” Narko Terör operasyonu başlatıldı. Operasyonda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerinden oluşan 620 personel 39 operasyonel tim görev alıyor.  Operasyonun ilk gününde, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığınca Diyarbakır-Lice ilçesi Kıralan Mahallesi kırsalında 19 ayrı nokta tespit edildi. Bu noktalarda yapılan aramalar sonucunda; -5.247 gr. esrar (3.207 gr. toz, 2.040 gr. kubar),  -407.500 kök kenevir bitkisi ve 600 metre sulama hortumu ele geçirildi. Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN ABLUKA OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarıyla devam ediyor.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA DİYARBAKIR’DA 620 PERSONELİN KATILIMIYLA EREN ABLUKA-23 ŞEHİT JANDARMA ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ ÜMMET UFACIK NARKO TERÖR OPERASYONU BAŞLATILDI

 

 

OPERASYONUN İLK GÜNÜNDE LİCE KIRSALINDA 407 BİN 500 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ 

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Diyarbakır ilinde “Eren Abluka-23 (Lice/Kıralan) Şehit J.Asb.Kd.Çvş.Ümmet UFACIK” Narko Terör operasyonu başlatıldı.

Operasyonda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerinden oluşan 620 personel 39 operasyonel tim görev alıyor. 

Operasyonun ilk gününde, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığınca Diyarbakır-Lice ilçesi Kıralan Mahallesi kırsalında 19 ayrı nokta tespit edildi. Bu noktalarda yapılan aramalar sonucunda;

-5.247 gr. esrar (3.207 gr. toz, 2.040 gr. kubar), 
-407.500 kök kenevir bitkisi ve 600 metre sulama hortumu ele geçirildi.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN ABLUKA OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarıyla devam ediyor.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber