Tatvan'da metamfetamin ve silah ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2021 - 22:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 22:16
 

Tatvan'da metamfetamin ve silah ele geçirildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde uygulanan denetimler esnasında bir kişinin üst aramasında metanfetamin, silah ve fişek ele geçirildi.

  Valilikten yapılan açıklamada, "Bitlis Emniyet Müdürlüğü Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğünce Tatvan ilçemizde yapılan denetimlerde yakalanan Y.G. isimli şüphelinin yapılan üst aramasında, 1,49 gram metamfetamin maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet 7,65 mm fişek ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında adli işlemler başlatılmıştır. Ayrıca şüpheliye sokağa çıkma kısıtlaması ihlalinden 3,469 TL idari para cezası uygulanmıştır. İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.   
Bitlis'in Tatvan ilçesinde uygulanan denetimler esnasında bir kişinin üst aramasında metanfetamin, silah ve fişek ele geçirildi.

  Valilikten yapılan açıklamada, " Bitlis Emniyet Müdürlüğü Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğünce Tatvan ilçemizde yapılan denetimlerde yakalanan Y.G. isimli şüphelinin yapılan üst aramasında, 1,49 gram metamfetamin maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet 7,65 mm fişek ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında adli işlemler başlatılmıştır. Ayrıca şüpheliye sokağa çıkma kısıtlaması ihlalinden 3,469 TL idari para cezası uygulanmıştır. İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

 

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber