Suat Baran'a Gazetecilik Ödülü

Gündem 07.01.2024 - 13:45, Güncelleme: 07.01.2024 - 13:45
 

Suat Baran'a Gazetecilik Ödülü

Saadet Partisi Van il Başkanlığı tarafından Gazetecilik Ödülüne layık görüldü.

Van’a Değer Katan ve program kapsamında Parti il binası'nda düzenlenen törenle plaketi verildi.   Van Saadet Partisi düzenlediği Ödülleri, gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Tarafsız Van haber ve Son Dakika Van haberleri imtiyaz sahibi Suat Baran ,gazetecilik dalında ödül aldı. Van'ın en kıdemli Muhabiri , ödülü sokakta haber toplamak için çaba sarf eden gazeteciler adına aldı.   Saadet Partisi Van il Başkanı Özay İlhan tarafından ve Ödülleri’ne değer görülen gazeteci, karikatürist, edebiyat, spor ve bilim insanlarına verilecek ödüller sahiplerine verilirken 25 yıldan bu yana sürdürülen  ödüller gazetecilik, televizyon, radyo, karikatür, edebiyat, sosyal bilimler, fen bilimleri, sağlık bilimleri ve spor dallarında verildi.   Baran;Son dönemde sokakta gazetecilik yapmanın çok zorlaştığını vurgulayarak konuşmasında “Mesleki yaşamda erozyon, gençlerin mesleği yapmak istememeleri.Siyaset, devlet yönetimi, bürokrasinin içinde bulunduğu durum, toplumsal paradigmalar mesleğimizi çok sıkıntılı hale getirdi” ifadelerini kullandı. Ödülünü Saadet partisi Van İl Başkanı Özay İlhan'ın elinden alan Baran. Program'da hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu. Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
Saadet Partisi Van il Başkanlığı tarafından Gazetecilik Ödülüne layık görüldü.
Van’a Değer Katan ve program kapsamında Parti il binası'nda düzenlenen törenle plaketi verildi.
 
Van Saadet Partisi düzenlediği Ödülleri, gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Tarafsız Van haber ve Son Dakika Van haberleri imtiyaz sahibi Suat Baran ,gazetecilik dalında ödül aldı.
Van'ın en kıdemli Muhabiri , ödülü sokakta haber toplamak için çaba sarf eden gazeteciler adına aldı.
 
Saadet Partisi Van il Başkanı Özay İlhan tarafından ve Ödülleri’ne değer görülen gazeteci, karikatürist, edebiyat, spor ve bilim insanlarına verilecek ödüller sahiplerine verilirken 25 yıldan bu yana sürdürülen  ödüller gazetecilik, televizyon, radyo, karikatür, edebiyat, sosyal bilimler, fen bilimleri, sağlık bilimleri ve spor dallarında verildi.
 
Baran;Son dönemde sokakta gazetecilik yapmanın çok zorlaştığını vurgulayarak konuşmasında “Mesleki yaşamda erozyon, gençlerin mesleği yapmak istememeleri.Siyaset, devlet yönetimi, bürokrasinin içinde bulunduğu durum, toplumsal paradigmalar mesleğimizi çok sıkıntılı hale getirdi” ifadelerini kullandı.
Ödülünü Saadet partisi Van İl Başkanı Özay İlhan'ın elinden alan Baran. Program'da hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber