Sokak Köpekleri Dehşet Saçıyor

Gündem 05.07.2023 - 17:38, Güncelleme: 05.07.2023 - 17:38
 

Sokak Köpekleri Dehşet Saçıyor

Başı boş köpekler 7 yaşındaki Umut'a saldırarak az daha caından ediyordu.

Başı boş köpekler 7 yaşındaki Umut'a saldırarak az daha caından ediyordu. Belçika'dan Bursa'nın İnegöl ilçesine gelerek ailasiyle birlikte tatil yapan 7 yaşındaki küçük Umut'a sokak köpekleri saldırarak bir dehşeti daha gözler önüne serdi. Türkiye'nin kanayan yarası sorunu haline gelen sokak köpeklerine birileri dur demeli. Belediyelerin ve diğer ilgili kurumların bu konuda hiçbir şey yapamaması endişeye yol açıyor. Hayvanların toplatılmasına karşı çıkanlar her geçen gün söylemlerini artırırken, sokak köpeği konusunun ciddiyetinin farkında olan kişi sayısı ise bir elin parmağını geçmiyor. Belediyelerin başıboş köpeklere karşı herhangi bir girişimde bulunmaması bugün bir cana daha mal oluyordu. AZ KALSIN KÜÇÜK UMUT CANINDAN OLUYORDU 7 yaşındaki Umut Kurtulmuş, ailesiyle birlikte Belçika'dan Türkiye'ye tatile geldi. Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesiyle tatil yapan küçük Umut'a dışarı çıktığı sırada sokak köpekleri saldırdı. Başıboş köpeklerin yüzünden yaraladığı Umut, apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaşananların ardından sağlık ekiplerinin çocuğa gerekli müdahaleyi yaptığı öğrenildi.
Başı boş köpekler 7 yaşındaki Umut'a saldırarak az daha caından ediyordu.

Başı boş köpekler 7 yaşındaki Umut'a saldırarak az daha caından ediyordu.
Belçika'dan Bursa'nın İnegöl ilçesine gelerek ailasiyle birlikte tatil yapan 7 yaşındaki küçük Umut'a sokak köpekleri saldırarak bir dehşeti daha gözler önüne serdi.
Türkiye'nin kanayan yarası sorunu haline gelen sokak köpeklerine birileri dur demeli. Belediyelerin ve diğer ilgili kurumların bu konuda hiçbir şey yapamaması endişeye yol açıyor.


Hayvanların toplatılmasına karşı çıkanlar her geçen gün söylemlerini artırırken, sokak köpeği konusunun ciddiyetinin farkında olan kişi sayısı ise bir elin parmağını geçmiyor.
Belediyelerin başıboş köpeklere karşı herhangi bir girişimde bulunmaması bugün bir cana daha mal oluyordu.
AZ KALSIN KÜÇÜK UMUT CANINDAN OLUYORDU

7 yaşındaki Umut Kurtulmuş, ailesiyle birlikte Belçika'dan Türkiye'ye tatile geldi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesiyle tatil yapan küçük Umut'a dışarı çıktığı sırada sokak köpekleri saldırdı.
Başıboş köpeklerin yüzünden yaraladığı Umut, apar topar hastaneye kaldırıldı.
Yaşananların ardından sağlık ekiplerinin çocuğa gerekli müdahaleyi yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber