Siyasetin Tecrübeli İsmi Kılıç:Bu Şehir Hak Ettiği Yere Gelecek

Siyaset 31.12.2023 - 01:36, Güncelleme: 31.12.2023 - 01:36
 

Siyasetin Tecrübeli İsmi Kılıç:Bu Şehir Hak Ettiği Yere Gelecek

Van siyasetini tecrübeli ve sevilen ismi olan Yılmaz Kılıç,İpekyolu Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Van’da ittifak kuran Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, düzenledikleri görkemli bir programda şehrin en büyük ilçesini kazanmak için Yılmaz Kılıç’ı aday göstererek gövde gösterisi yaptılar. Siyasetin çekirdek kadrosunda yetişerek tüm herkesi gönlünde derin bir sevgi kazanan Kılıç, İpekyolu Belediye Başkan adaylığını deklare ettikten sonra önemli açıklamalarda bulundu. “Bu şehrin sahibi sensin” sloganıyla başlayan Kılıç,” “Çok genç yaşta siyasete başlamış bir kardeşiniz olarak, 2 dönem şirin beldemiz Çiçekli’de belediye başkanlığı yaptım. Bir dönem Van Büyükşehir Belediyesi’nde grup meclis başkanlığı yaptım. Yaklaşık 28 yıldır bir fiil siyasetin içerisinde görev alıyorum. 20 yıl iktidarda siyaset yapmış bir kardeşiniz olarak şuan alnımın akıyla karşınızdayım” dedi. “İPEKYOLU VAN’DIR” İpekyolu, Van’dır, İpekyolu şehrin kalbidir. İpekyolu tarihiyle, kültürüyle, geçmişiyle bir dünya kentidir. Ama maalesef şehrimiz kişi başına düşen gelirde son sırada yer almaktadır. Bu şehir için kimse taşın altına elini koymamış, sahip çıkmamıştır. Bana bu fırsatı verdikleri için ve bana güvendikleri için parti başkanlarıma teşekkür ediyorum. İpekyolu’na Saadet gelecek. Şehir bitmiş, tükenmiş ve nefes almıyor. Park yok, bahçe yok, kaldırım yok ve son 20 yıldır bu kentte doğru düzgün bir hizmet yok. Bugün insanlarımız caddeye çıkamıyor. Ailesiyle şehri gezemiyor. Aracıyla şehre inemiyor.  " ŞEHİR İTTİFAKI İLE KAZANAN HALK OLACAK” Çarpık kentleşme almış başını gidiyor. İmar yok denecek kadar az. Bostaniçi, Yeni Mahalle, Karşıyaka, Hacıbekir, Serhat, Seyit Fehim Arvasi mahallelerimizde hala imar yok. Bu mahallelerin hala doğalgazı yok. Bu mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımız bir köy hayatı yaşıyor. Bu sorunları bildiğimiz için, bu şehrin dertlerini, sorunlarını çözebilmek için, değerli başkanlarımla bir araya gelerek Şehir İttifakı’nı kurduk. Bu bir halk ittifakıdır. Bu halk ittifakıyla beraber 31 Mart günü tarih yeniden tekerrür edecek, Şehir İttifak ile kazanacak ve bu şehri hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Van siyasetini tecrübeli ve sevilen ismi olan Yılmaz Kılıç,İpekyolu Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Van’da ittifak kuran Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, düzenledikleri görkemli bir programda şehrin en büyük ilçesini kazanmak için Yılmaz Kılıç’ı aday göstererek gövde gösterisi yaptılar.


Siyasetin çekirdek kadrosunda yetişerek tüm herkesi gönlünde derin bir sevgi kazanan Kılıç, İpekyolu Belediye Başkan adaylığını deklare ettikten sonra önemli açıklamalarda bulundu. “Bu şehrin sahibi sensin” sloganıyla başlayan Kılıç,” “Çok genç yaşta siyasete başlamış bir kardeşiniz olarak, 2 dönem şirin beldemiz Çiçekli’de belediye başkanlığı yaptım. Bir dönem Van Büyükşehir Belediyesi’nde grup meclis başkanlığı yaptım. Yaklaşık 28 yıldır bir fiil siyasetin içerisinde görev alıyorum. 20 yıl iktidarda siyaset yapmış bir kardeşiniz olarak şuan alnımın akıyla karşınızdayım” dedi.

“İPEKYOLU VAN’DIR”
İpekyolu, Van’dır, İpekyolu şehrin kalbidir. İpekyolu tarihiyle, kültürüyle, geçmişiyle bir dünya kentidir. Ama maalesef şehrimiz kişi başına düşen gelirde son sırada yer almaktadır. Bu şehir için kimse taşın altına elini koymamış, sahip çıkmamıştır. Bana bu fırsatı verdikleri için ve bana güvendikleri için parti başkanlarıma teşekkür ediyorum. İpekyolu’na Saadet gelecek. Şehir bitmiş, tükenmiş ve nefes almıyor. Park yok, bahçe yok, kaldırım yok ve son 20 yıldır bu kentte doğru düzgün bir hizmet yok. Bugün insanlarımız caddeye çıkamıyor. Ailesiyle şehri gezemiyor. Aracıyla şehre inemiyor. 
"

ŞEHİR İTTİFAKI İLE KAZANAN HALK OLACAK”
Çarpık kentleşme almış başını gidiyor. İmar yok denecek kadar az. Bostaniçi, Yeni Mahalle, Karşıyaka, Hacıbekir, Serhat, Seyit Fehim Arvasi mahallelerimizde hala imar yok. Bu mahallelerin hala doğalgazı yok. Bu mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımız bir köy hayatı yaşıyor. Bu sorunları bildiğimiz için, bu şehrin dertlerini, sorunlarını çözebilmek için, değerli başkanlarımla bir araya gelerek Şehir İttifakı’nı kurduk. Bu bir halk ittifakıdır. Bu halk ittifakıyla beraber 31 Mart günü tarih yeniden tekerrür edecek, Şehir İttifak ile kazanacak ve bu şehri hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber