Silehi Aşireti Kanaat Önderi Atlı: Ödüllendirilmek başarıyı tetikler

Gündem 18.09.2021 - 23:04, Güncelleme: 18.09.2021 - 23:28
 

Silehi Aşireti Kanaat Önderi Atlı: Ödüllendirilmek başarıyı tetikler

Van Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Van’ın Enleri’ yarışmasında en iyi sendika dalında birinci seçilen Taner Dilce'ye ödülünü takdim eden Silehi Aşireti Kanaat Önderi Mehmet Alayı Atlı" Ödüllendirilmek başarıyı tetikler" dedi.

Van Ekonomist Dergisi tarafından 2013 yılında ilki yapılan Van'ın Enleri yarışması,  daha sonra geleneksel hale gelerek, bu yıl 7’incisi düzenlendi. Van Devlet Tiyatrosunda düzenlenen gecede, 12 farklı kategoride toplam 120 aday yarışırken, en iyi sendika dalında rakiplerine büyük bir fark atarak birinci seçilen Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce'ye ödülünü vermek için sahneye çıkan Silehi Aşireti Kanaat Önderi Mehmet Alayı Atlı yaptığı konuşmasıyla dakikalarca alkış yağmuruna tutuldu.  Kanaat Önderi Atlı"Ödüllendirilmek başarıyı tetikler" cümlesinin altını çizerek, vatanını milletini seven her bireyin ekip çalışmasıyla büyük başarılara imza atabilir. Dünya’da yaşanan gelişmeleri hepimiz takip ediyoruz. Yaşanan sıkıntılar artık ülke olarak, devlet, toplum, birey olarak daha aktif,daha azimli,daha verimli olmayı gerektiriyor. Sivil toplum ruhu ile bir araya gelen; amaçları, hedefleri için el birliği ile hareket eden insanlar, sadece ülkeye, topluma hizmet etmekle kalmaz, manevi tatmini, birey olarak topluma fayda sağlamanın mutluluğunu da yaşarlar. Nerede olursanız olun, farklı alanlarda herhangi bir soruna, ihtiyaca yönelik bir dokunuş yapıyorsanız, küçücük bir fayda bile sağlayabiliyorsanız ne mutlu sizlere. Bu gün ödülünü vermekle büyük memnuniyet duyduğun Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce hemşehrimdir. Aynı zamanda aşiret mensubumuzdur.Bizler burdan ne kadar gururlansak azdır.Geçmişte olduğu gibi bugün de elde ettiği olağan üstü başarıları hepimizin göğsünü kabartıyor. Bu duygu ve düşüncelerle Van'ın Enleri Yarışmasında birinci seçilen tüm kardeşlerime kariyerlerinde üstün başarılar diliyor, 7 yıldan beridir yaptığı bu güzel yarımalarla kentimize ve bölgemize ayrı bir renk katan ZEOR Medya Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Olgun ve ekibini ayrıca kutluyorum" ifadelerini kullandı.    " Ödülümü Tüm İş Konfederasyonuna armağan ediyorum"  Yarıştığı sendika dalında köklü ve güçlü rakiplerini ezici bir oranla geçen Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce"Bu güzel yarışmayı düzenleyen birbirinden kıymetli ZEOR Medya grubuna teşekkür ediyorum. Bu anlamlı manevi atmosferin içinde bulunmamıza vesile olan tüm değerli misafirlerimize de minnettarım.Başarı samimi duyguların ortak olduğu bir toplum sayesinde elde edilebilir. Bölge Başkanlığını yağtığım Tüm İş Konfederasyonu yetkili olmasa da etkili olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Başarı bir ekip işidir. Bu güzel ödülü almamda yanımda olan çalıştığım iş yeri  Van AVM'nin  kıymetli yöneticileri ve Van İl teşkilatıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben bu ödülümü huzurlarınızda Tüm İş Konfederasyonu'na armağan ediyorum" cümlelerini kullandı.
Van Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Van’ın Enleri’ yarışmasında en iyi sendika dalında birinci seçilen Taner Dilce'ye ödülünü takdim eden Silehi Aşireti Kanaat Önderi Mehmet Alayı Atlı" Ödüllendirilmek başarıyı tetikler" dedi.

Van Ekonomist Dergisi tarafından 2013 yılında ilki yapılan Van'ın Enleri yarışması,  daha sonra geleneksel hale gelerek, bu yıl 7’incisi düzenlendi. Van Devlet Tiyatrosunda düzenlenen gecede, 12 farklı kategoride toplam 120 aday yarışırken, en iyi sendika dalında rakiplerine büyük bir fark atarak birinci seçilen Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce'ye ödülünü vermek için sahneye çıkan Silehi Aşireti Kanaat Önderi Mehmet Alayı Atlı yaptığı konuşmasıyla dakikalarca alkış yağmuruna tutuldu. 
Kanaat Önderi Atlı"Ödüllendirilmek başarıyı tetikler" cümlesinin altını çizerek, vatanını milletini seven her bireyin ekip çalışmasıyla büyük başarılara imza atabilir. Dünya’da yaşanan gelişmeleri hepimiz takip ediyoruz. Yaşanan sıkıntılar artık ülke olarak, devlet, toplum, birey olarak daha aktif,daha azimli,daha verimli olmayı gerektiriyor. Sivil toplum ruhu ile bir araya gelen; amaçları, hedefleri için el birliği ile hareket eden insanlar, sadece ülkeye, topluma hizmet etmekle kalmaz, manevi tatmini, birey olarak topluma fayda sağlamanın mutluluğunu da yaşarlar. Nerede olursanız olun, farklı alanlarda herhangi bir soruna, ihtiyaca yönelik bir dokunuş yapıyorsanız, küçücük bir fayda bile sağlayabiliyorsanız ne mutlu sizlere. Bu gün ödülünü vermekle büyük memnuniyet duyduğun Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce hemşehrimdir. Aynı zamanda aşiret mensubumuzdur.Bizler burdan ne kadar gururlansak azdır.Geçmişte olduğu gibi bugün de elde ettiği olağan üstü başarıları hepimizin göğsünü kabartıyor. Bu duygu ve düşüncelerle Van'ın Enleri Yarışmasında birinci seçilen tüm kardeşlerime kariyerlerinde üstün başarılar diliyor, 7 yıldan beridir yaptığı bu güzel yarımalarla kentimize ve bölgemize ayrı bir renk katan ZEOR Medya Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Olgun ve ekibini ayrıca kutluyorum" ifadelerini kullandı. 


 

" Ödülümü Tüm İş Konfederasyonuna armağan ediyorum" 


Yarıştığı sendika dalında köklü ve güçlü rakiplerini ezici bir oranla geçen Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce"Bu güzel yarışmayı düzenleyen birbirinden kıymetli ZEOR Medya grubuna teşekkür ediyorum. Bu anlamlı manevi atmosferin içinde bulunmamıza vesile olan tüm değerli misafirlerimize de minnettarım.Başarı samimi duyguların ortak olduğu bir toplum sayesinde elde edilebilir. Bölge Başkanlığını yağtığım Tüm İş Konfederasyonu yetkili olmasa da etkili olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Başarı bir ekip işidir. Bu güzel ödülü almamda yanımda olan çalıştığım iş yeri  Van AVM'nin  kıymetli yöneticileri ve Van İl teşkilatıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben bu ödülümü huzurlarınızda Tüm İş Konfederasyonu'na armağan ediyorum" cümlelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber