Seriye Devam Şampiyona Selam

Spor 27.01.2024 - 21:22, Güncelleme: 27.01.2024 - 21:22
 

Seriye Devam Şampiyona Selam

Bugün kendi evinde karşıladığı Serikspor'u taraftarlarının desteğiyle 3-1 kazanan Vanspor, üçte üç yaptı.

HABER: M. EMİR UĞURLU  TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor FK, konuk ettiği rakibi Serikspor'u Atatürk Şehir Statyumu'nda 3-1 yenerek, galibiyet serisini üçe çıkardı. Van'da oynanan müsabakada taraftarların ın desteğini arkasına alan Vanspor, oynadığı güzel futbolla rakibi Serikspor'u 3-1 yenmeyi başardı.   Ligin ikinci yarısında teknik direktör Ümit Bozkurt ile seri galibiyetler alan siyah Kırmızılı takımımız, Serikspor karşısında 7.  dakika Emrah Tacir'in müthiş golüyle 1-0 geriye düştük. Kontrollü oyun ile hızlı kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Vanspor aradığı golü 36. dakikada Hasan Bilal'den geldi. 1-1. İlk yarısı eşitlikle biten maçta ikinci yarıya ayakları yere basan ve etkili olan bir Vanspor gördük. Futbolcumuz Erdem Seçkin'in 64. dakikada enfes vuruşuyla 2-1 öne geçtik. Bu dakikadan sonra iyice etkili olan ekibimiz 88. dakikada sonradan oyuna giren Alpay Kocaklı müthiş vuruşuyla takımımızı 3-1 öne geçirdi. Bu galibiyetle 43 puanla  2. sıraya yükselen siyah Kırmızılı takımımız haftaya deplasmanda ligde 16 puanla 16. sırada yer alan Kırşehir Belediyespor'a konuk olacak. Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler
Bugün kendi evinde karşıladığı Serikspor'u taraftarlarının desteğiyle 3-1 kazanan Vanspor, üçte üç yaptı.
HABER: M. EMİR UĞURLU 
TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor FK, konuk ettiği rakibi Serikspor'u Atatürk Şehir Statyumu'nda 3-1 yenerek, galibiyet serisini üçe çıkardı.
Van'da oynanan müsabakada taraftarların ın desteğini arkasına alan Vanspor, oynadığı güzel futbolla rakibi Serikspor'u 3-1 yenmeyi başardı.
 
Ligin ikinci yarısında teknik direktör Ümit Bozkurt ile seri galibiyetler alan siyah Kırmızılı takımımız, Serikspor karşısında 7.  dakika Emrah Tacir'in müthiş golüyle 1-0 geriye düştük.
Kontrollü oyun ile hızlı kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Vanspor aradığı golü 36. dakikada Hasan Bilal'den geldi. 1-1.
İlk yarısı eşitlikle biten maçta ikinci yarıya ayakları yere basan ve etkili olan bir Vanspor gördük. Futbolcumuz Erdem Seçkin'in 64. dakikada enfes vuruşuyla 2-1 öne geçtik.
Bu dakikadan sonra iyice etkili olan ekibimiz 88. dakikada sonradan oyuna giren Alpay Kocaklı müthiş vuruşuyla takımımızı 3-1 öne geçirdi.
Bu galibiyetle 43 puanla  2. sıraya yükselen siyah Kırmızılı takımımız haftaya deplasmanda ligde 16 puanla 16. sırada yer alan Kırşehir Belediyespor'a konuk olacak.
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber