Sergiye Davet

Siyaset 01.06.2022 - 15:41, Güncelleme: 01.06.2022 - 15:41
 

Sergiye Davet

SERGİYE DAVET! Fotoğraf Sanatçısı Tayfun Çiftçi Van’ı Tanıtmaya Devam Ediyor! Van Fotoğrafçılar Derneği kentin tanıtımı noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SERGİYE DAVET! Fotoğraf Sanatçısı Tayfun Çiftçi Van’ı Tanıtmaya Devam Ediyor! Van Fotoğrafçılar Derneği kentin tanıtımı noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   Yapmış olduğu projeler, ulusal ve uluslararası fotoğraf sergileri, panel, seminer eğitimlerle Van’ın adını gerek Türkiye'ye gerekse dünyaya duyuran Çiftci bu defada 9. Kamu Politikaları Çalıştayı kapsamında yeni bir sergi açıyor.   "  Bir Başka Van " adlı sergi 2 Haziran Tarihinde  sanatseverlerle buluşacak.   Söz konusu sergi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Tayfun Çiftçi.   “ Şehrimizin her yeri ayrı bir değer, kültürün tarihle kucaklaştığı, doğanın hayranlık uyandıracak bir güzellikle süslendiği, insanın mert ve konuk sever olduğu böylesine nadide bir ilde yaşamak ve o ili tanıtmak büyük bir onurdur şahsım adına. Sergiye katılacak olan misafirler 25 adet Van fotoğrafında, kültüründen, tarihine, florasından insan yaşamına varıncaya kadar mini bir Van turu yapmış olacaklar. 9.Kamu Politikaları Çalıştayına katılacak Dünya çapında üne sahip hocalarla birlikte sergiyi açacağız bu tür çalıştaylar şehrin akademik anlamda tanıtımı içinde fazlasıyla önemli dedi. Ayrıca serginin hazırlanmasında başından sonuna kadar emeğini ve desteğini esirgemeyen, galeri salonu olan ilk kafeyi şehre kazandıran Alican Gözcü abimize şahsım adına teşekkür ederim”  diyerek sözlerini bitirdi.   Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş
SERGİYE DAVET! Fotoğraf Sanatçısı Tayfun Çiftçi Van’ı Tanıtmaya Devam Ediyor! Van Fotoğrafçılar Derneği kentin tanıtımı noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

SERGİYE DAVET!

Fotoğraf Sanatçısı Tayfun Çiftçi Van’ı Tanıtmaya Devam Ediyor!

Van Fotoğrafçılar Derneği kentin tanıtımı noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Yapmış olduğu projeler, ulusal ve uluslararası fotoğraf sergileri, panel, seminer eğitimlerle Van’ın adını gerek Türkiye'ye gerekse dünyaya duyuran Çiftci bu defada 9. Kamu Politikaları Çalıştayı kapsamında yeni bir sergi açıyor.

 

"  Bir Başka Van " adlı sergi 2 Haziran Tarihinde  sanatseverlerle buluşacak.

 

Söz konusu sergi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Tayfun Çiftçi.

 

“ Şehrimizin her yeri ayrı bir değer, kültürün tarihle kucaklaştığı, doğanın hayranlık uyandıracak bir güzellikle süslendiği, insanın mert ve konuk sever olduğu böylesine nadide bir ilde yaşamak ve o ili tanıtmak büyük bir onurdur şahsım adına. Sergiye katılacak olan misafirler 25 adet Van fotoğrafında, kültüründen, tarihine, florasından insan yaşamına varıncaya kadar mini bir Van turu yapmış olacaklar.

9.Kamu Politikaları Çalıştayına katılacak Dünya çapında üne sahip hocalarla birlikte sergiyi açacağız bu tür çalıştaylar şehrin akademik anlamda tanıtımı içinde fazlasıyla önemli dedi.

Ayrıca serginin hazırlanmasında başından sonuna kadar emeğini ve desteğini esirgemeyen, galeri salonu olan ilk kafeyi şehre kazandıran Alican Gözcü abimize şahsım adına teşekkür ederim”  diyerek sözlerini bitirdi.

 

Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber