Selçuk Bayraktar: İsrail'in Zulmüne Sessiz Kalmak, Katliama Ortak Olmaktır

Siyaset 20.10.2023 - 01:24, Güncelleme: 20.10.2023 - 01:27
 

Selçuk Bayraktar: İsrail'in Zulmüne Sessiz Kalmak, Katliama Ortak Olmaktır

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar,İsrail’in Gazze halkına karşı acımasızca soykırım yaptığını çağrısını yaparak, “Sessiz kalmak katliama ortak olmaktır” diyerek, herkesin harekete geçmesini istedi.

  Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, kendi sosyal medya hesabında yayınladığı bir video ile İsrail’in masum Gazze halkına karşı büyük bir soykırım yapmaktadır. Tüm insanlığı harekete geçmeye ve Gazze'deki katliamları durdurmaya çağırıyoruz. Sessizlik suç ortaklığıdır” çağrısını yaptı. Bayraktar” Gazze'de tarihin en büyük trajedilerinden biri yaşanmaya devam ediyor. İsrail, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu masum sivilleri öldürüyor. Hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalayarak savaş suçu işliyor. Bu sadece ikiyüzlülüktür; kimliklerini soykırıma karşı savaşmaktan alanlar bugün bizzat soykırıma başvuruyorlar. Uluslararası toplum, barışı ve adaleti yeniden tesis etmek için hemen harekete geçmelidir. BAYKAR şu anda Gazze'ye 10 milyon dolarlık insani yardım bağışı yapmaya hazır. Tüm insanlığı harekete geçmeye ve Gazze'deki katliamları durdurmaya çağırıyoruz. Sessizlik suç ortaklığıdır” dedi.
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar,İsrail’in Gazze halkına karşı acımasızca soykırım yaptığını çağrısını yaparak, “Sessiz kalmak katliama ortak olmaktır” diyerek, herkesin harekete geçmesini istedi.

 

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, kendi sosyal medya hesabında yayınladığı bir video ile İsrail’in masum Gazze halkına karşı büyük bir soykırım yapmaktadır. Tüm insanlığı harekete geçmeye ve Gazze'deki katliamları durdurmaya çağırıyoruz. Sessizlik suç ortaklığıdır” çağrısını yaptı.

Bayraktar” Gazze'de tarihin en büyük trajedilerinden biri yaşanmaya devam ediyor. İsrail, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu masum sivilleri öldürüyor. Hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalayarak savaş suçu işliyor. Bu sadece ikiyüzlülüktür; kimliklerini soykırıma karşı savaşmaktan alanlar bugün bizzat soykırıma başvuruyorlar. Uluslararası toplum, barışı ve adaleti yeniden tesis etmek için hemen harekete geçmelidir. BAYKAR şu anda Gazze'ye 10 milyon dolarlık insani yardım bağışı yapmaya hazır. Tüm insanlığı harekete geçmeye ve Gazze'deki katliamları durdurmaya çağırıyoruz. Sessizlik suç ortaklığıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber