Sayın Müdür helalleşelim mi?

Gündem 06.05.2022 - 11:54, Güncelleme: 06.05.2022 - 11:54
 

Sayın Müdür helalleşelim mi?

Vekaleten Van Gençlik ve Spor İl Müdürüğü görevini yürüten Nevzat İnanç, Sakarya'ya gitmeden önce yaptığı basın toplantısında herkesin haklarını helal etmesini istemiş.

  Vekaleten Van Gençlik ve  Spor İl Müdürüğü görevini yürüten Nevzat İnanç, Sakarya'ya gitmeden önce yaptığı basın toplantısında herkesin haklarını helal etmesini istemiş.   2014 yılından bu yana vekaleten Van Gençlik ve Spor İl Müdürüğü görevini yürüten Nevzat İnanç, başarılı sporcusunu makamına dahi kabul etmesken acaba kimlerden helallik istedi.   Yakın bir tarihte Badminton spor dalında başarılı olan Vanlı bir gencin randeevu talebini reddeden bir İl Müdürü spora ve sporcuya vermiş olduğu önem zaten burda belli oluyor.   Çok uzun yıllardan beri Van'da Gazetecilik mesleğini sürdüren bir basın mensubunun başarılı sporcu ile birlikte randevu talebine hayır diyerek sırt çeviren, bir müdürün başka ile tayin olması belki de kent için bir fırsat olacaktır. Sakarya iline atanan Müdür İnanç'ın eksikliklerini gidermek adına bir şans olarak yorumlarken, Van'a atanan yeni Gençlik ve Spor İl Müdürüne de başarılar dileriz.
Vekaleten Van Gençlik ve Spor İl Müdürüğü görevini yürüten Nevzat İnanç, Sakarya'ya gitmeden önce yaptığı basın toplantısında herkesin haklarını helal etmesini istemiş.

 

Vekaleten Van Gençlik ve  Spor İl Müdürüğü görevini yürüten Nevzat İnanç, Sakarya'ya gitmeden önce yaptığı basın toplantısında herkesin haklarını helal etmesini istemiş.

 

2014 yılından bu yana vekaleten Van Gençlik ve Spor İl Müdürüğü görevini yürüten Nevzat İnanç, başarılı sporcusunu makamına dahi kabul etmesken acaba kimlerden helallik istedi.

 

Yakın bir tarihte Badminton spor dalında başarılı olan Vanlı bir gencin randeevu talebini reddeden bir İl Müdürü spora ve sporcuya vermiş olduğu önem zaten burda belli oluyor.

 

Çok uzun yıllardan beri Van'da Gazetecilik mesleğini sürdüren bir basın mensubunun başarılı sporcu ile birlikte randevu talebine hayır diyerek sırt çeviren, bir müdürün başka ile tayin olması belki de kent için bir fırsat olacaktır.

Sakarya iline atanan Müdür İnanç'ın eksikliklerini gidermek adına bir şans olarak yorumlarken, Van'a atanan yeni Gençlik ve Spor İl Müdürüne de başarılar dileriz.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber